Elteco OMD crop

Basert på det fysiske prinsippet om optisk spredning

Oljetåkesensor for maskinrom i henhold til IMO standarder

Oil Mist Device (OMD) er et instrument, som forhandles av Elteco AS, for deteksjon av oljetåke for marine og industrielle applikasjoner, utviklet for installasjon i maskinrom, pumperom osv. I kommersielle, marine-, ro-ro-skip som foreskrevet av de faktiske internasjonale IMO marine forskriftene (circ.1086).

OMD-detektoren er et uavhengig måle- og overføringssystem med 4 ÷ 20mA + HART®. Releutganger for pre-alarm og alarm som er proporsjonal med tettheten av oljetåke i omgivelses luften sensoren måler på.

OMD-måling av oljetåke er basert på det fysiske prinsippet om optisk spredning. Infrarødt lys som sendes ut fra en LED mottas fra to fotodioder for måle- og referanseformål; ved sammenligningen mellom utgangene av fotodioder, kan tilstedeværelsen av oljetåke oppdages.

(Det typiske brennbarhetsnivået til oljetåke er 50 mg / l)

Alarmnivået er satt til 2,5% av lavere enn antenningsnivået og er kalibrert til 1,2 mg / l.

Detektoren må kalibreres av produsenten med en sertifisert oljetåkegenerator, som angitt i IMO-anbefalingene.

For mer informasjon, kontakt Produktsjef Henning Andresen, Elteco AS, ha@elteco.no

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...