FG enkoder crop

Kombinerer funksjoner fra både aksiale og radiale kabelinnganger

Økt installasjons fleksibilitet

POSITAL FRABA sin populære IXARC-inkrementelle pulsgivere, som forhandles av FG-Tech AS, er nå tilgjengelige med et spesielt hus som har 45° vinklet kabelinngang. Enkoderen er programmerbar og plassbesparende.

Dette kompakte designen kombinerer funksjoner fra både aksiale og radiale kabelinnganger i en enkelt enhet, noe som gir mer fleksibilitet under installasjon - en virkelig fordel ved montering der plass er en begrensning.

Kompakt design for enkel installasjon der plass er en begrensning

  • Kombinerer aksial- og radialfunksjoner i en enhet som medfører lavere logistikk kostnader
  • Høyere beskyttelsesklasse, IP65
  • Vann- og støvtett
  • Kortere lengde, 32mm
  • Nytt merkeformat med tilkoblingsskjema
  • Programmerbar utgang og oppløsning via UBIFAST -konfigurasjonsverktøy

Fordeler

Denne nye enkoder-modellen har de samme egenskapene som resten av enkoderne i IXARC-familien. Robust og nøyaktig magnetisk målingsteknologi, med utmerket dynamisk respons. Et bredt utvalg av flens- og akselkonfigurasjoner er tilgjengelige, noe som reduserer behovet for kostbare adaptere eller mekaniske tilpasninger. Enkoder kapslingen er 36mm i diameter, 32mm lang og har IP65 beskyttelsesgrad.

Programmering gjør kundetilpasning enkelt

Enkoder familien -IXARC er programmerbare: Oppløsning kan settes alt fra 1 til 16 384 pulser per omdreining i programvare uten at det kreves noen endringer i de mekaniske egenskapene til enhetene. På samme måte kan pulsretning og utgang programmeres - enten Push-Pull (HTL) eller RS422 (TTL) – dette defineres gjennom programvareparametere. Endringer kan gjøres raskt i feltet ved hjelp av POSITALs brukervennlige UBIFAST programmeringsverktøy.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...