freistellen mit PfadCD-Inlay einbauenNetwork Interfaces fg

Støv- og sprutvannsbeskyttet hus

Nye panel-PC-er til utendørs bruk

I forbindelse med betjening og overvåking utendørs tilbyr Phoenix Contact nå nye panel-PC-er i serien Embeddedline. De nye komponentene har en front som tåler UV- og IR-stråler,

Er derfor egnet i kombinasjon med et display som kan leses i sollys.

Det store temperaturområdet fra -20 °C til 60 °C samt et støv- og sprutvannsbeskyttet hus gjør bruksområdene enda større. Panel-PC-ene finnes i displaystørrelsene 7", 12" og 15", som gir en oppløsning på maksimalt 1024 x 768 bildepunkter. De kan som vanlig betjenes med fingrene, men også med hansker, penner eller verktøy, uten å forårsake skader på overflaten. Panel-PC-ene har en bakgrunnsbelysning som kan kobles ut og effektive CPU-er, noe som gjør dem meget energibesparende.

Samtlige enheter har en Intel-Atom-prosessor og kan konfigureres med hensyn til dataminne, operativsystem og ekstra seriegrensesnitt.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.