Metler veiecelle crop

Veieplattformene eliminerer påvirkningen av miljømessige forstyrrelser

Nye høypresisjons veieplattformer

METTLER TOLEDO tilbyr nå en ny serie høypresisjons veieplattformer Veieplattformene PBK9 og PFK9 gir overlegen nøyaktighet og pålitelighet i tøffe industrielle omgivelser, og er fleksibel nok til å kunne brukes til mange forskjellige formål.

De nye veieplattformene, PBK9 og PFK9, gir den robuste og pålitelige driften kundene forventer fra METTLER TOLEDO, sammen med avansert teknologi for høypresisjonsveiing.

Fordelene med PBK9- og PFK9-veieplattformene inkluderer:

  • Enestående nøyaktighet: Plattformene er ideelle for alle veiingsprosesser hvor kvalitet er essensielt og toleransene må minimeres.
  • Pålitelig ytelse: Plattformene varsler operatøren når rekalibrering eller justeringer er nødvendige på grunn av miljøendringer.
  • Enkelt vedlikehold: Automatisert kalibrering med en innebygd kalibreringsvekt og innpluggbare kabler gjør det lett å utføre vedlikehold.
  • Allsidig: Egnet for en rekke utfordrende miljøer, inkluder støvete områder, steder som må vaskes jevnlig og steder som regnes som farlige (Kategori 3 DIV2).

PBK9- og PFK9-veieplattformene eliminerer påvirkningen av miljømessige forstyrrelser som forårsaker feil og fører til bortkastede ingredienser eller forkastede partier. Avansert Monobloc og filterteknologi garanterer best mulig presisjon og pålitelighet.

I tillegg er PBK9- og PFK9-veieplattformene utmerkede enkeltstående løsninger, og de fungerer også godt som komponenter i programmer for alt fra telling og formulering til fylling. PBK9- og PFK9-veieplattformene gir mange alternativer, inkludert bløtt, galvanisert eller rustfritt stål for bruk i våte, støvete, vanskelige eller farlige omgivelser. Det finnes ni størrelser og tolv kapasiteter fra 0,6 kg til 3 tonn, med oppløsninger opp til 750 000 d forholdsmessig 30 000e (handelsberettiget). Alle plattformene kan kobles til utallige METTLER TOLEDO-terminaler eller direkte til et kontrollsystem.

For å få mer informasjon, gå til: www.mt.com/PBK9

METTLER TOLEDO selger vekter og veiesystemer samt analyse- og prosessinstrumenter for produksjonsindustri og laboratorier. Selskapet er representert i ca 100 land og har produksjon på 15 steder rundt om i verden, bl a i Sveits, Tyskland, England, USA, Kina og Norge. Konsernet, med hovedkontor i Sveits, er notert på New York Stock Exchange. Totalt har konsernet ca 13.100 ansatte og omsatte i 2014 for 2.486 milliarder USD.  METTLER TOLEDO Nordic er en markeds, salg og service organisasjon med hovedkontor i Stockholm, men har også kontorer i Oslo og København. I Finland og Baltikum, så er METTLER TOLEDO representert av forhandlere.  I Skandinavia har vi ca. 165 ansatte med en årlig omsetning på ca. 400 millioner kroner.

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...