Phoenix edge crop

Nye funksjoner med oppdatering for Edge-PC-er

Phoenix Contact IIoT-løsningen for å overføre informasjon fra det lokale nettverket til en skyløsning. De utvidede funksjonene til Edge Device gir en komplett konvergens fra OT til IT, og gir en overvåkingsløsning eller dataanalyse som gjør at dataene kan fortolkes via enkle Dashboards.

Spesifikt utvides grensesnittfunksjonene med denne Firmware. En trådløs Internettforbindelse via WLAN kan nå helt enkelt konfigureres, og via DisplayPort kan en visualisering sendes ut til en rimelig pris. Node-RED, InfluxDB kronograf eller docker administreres lokalt. Ved å oppdatere alle forhåndsinstallerte Edge-programmer og forhåndsinstallerte pakker løses utvekslingen av variabler mellom PLCnext Engineer og Node-RED på en brukervennlig måte. Lagring av større datasett i den lokale databasen, og videreføring til en skyløsning, er nå også forenklet. Oppdateringen har vært tilgjengelig siden slutten av mai 2022.

Ønsker du å lese mer om våre HMI-er og IPC-er så kan du gjøre dette på vår hjemmeside. 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...