Phoenix edge crop

Nye funksjoner med oppdatering for Edge-PC-er

Phoenix Contact IIoT-løsningen for å overføre informasjon fra det lokale nettverket til en skyløsning. De utvidede funksjonene til Edge Device gir en komplett konvergens fra OT til IT, og gir en overvåkingsløsning eller dataanalyse som gjør at dataene kan fortolkes via enkle Dashboards.

Spesifikt utvides grensesnittfunksjonene med denne Firmware. En trådløs Internettforbindelse via WLAN kan nå helt enkelt konfigureres, og via DisplayPort kan en visualisering sendes ut til en rimelig pris. Node-RED, InfluxDB kronograf eller docker administreres lokalt. Ved å oppdatere alle forhåndsinstallerte Edge-programmer og forhåndsinstallerte pakker løses utvekslingen av variabler mellom PLCnext Engineer og Node-RED på en brukervennlig måte. Lagring av større datasett i den lokale databasen, og videreføring til en skyløsning, er nå også forenklet. Oppdateringen har vært tilgjengelig siden slutten av mai 2022.

Ønsker du å lese mer om våre HMI-er og IPC-er så kan du gjøre dette på vår hjemmeside. 

Eaton iPC crop

Eaton med nye, kraftige PC-er med berøringsskjerm for bruk i krevende industri- og prosessmiljøer

Energistyringsselskapet Eaton har lansert neste generasjons fleksible PC-er med berøringspaneler fra den populære XP500-serien – som lar brukerne utføre en rekke kontroll- og visualiseringsoppgaver. XP-504-serien består av kraftige industri-PC-er med et moderne, slankt design som gjør det enkelt å bruke dem effektivt for de mest krevende visualiserings- og kontrolloppgavene.

les mer...
2 NORD-NORDAC-PRO crop

Allrounderen blant styreskapsomformere

Den kompakte utformingen gir plassbesparende installasjon i kontrollskap

NORD DRIVESYSTEMS utvider sin NORDAC PRO inverterfamilie til å inkludere størrelser med effekter på opptil 22 kW. Alle fem størrelsene i produktserien har et integrert multiprotokoll Ethernet-grensesnitt og en slank, kompakt design. NORD tilbyr dermed den perfekte elektroniske løsningen for sine optimalt tilpassede drivsystemer – og gjør det for et bredt effektområde.

les mer...
Krohne Anston service crop

KROHNE Instrumentation øker staben med ny serviceingeniør

Vi har gleden av å presentere vår nyansatte Anton Svanberg. Anton begynte hos oss 01. august som serviceingeniør. Han har lang fartstid i automatiseringsbransjen, arbeidet flere år offshore. Karrieren startet i 1992 hos Aker Engineering som automasjons ingeniør.

les mer...
KUKA iiQoT crop

En enkel og prisgunstig vei inn i industri 4.0

​Nettilkobling – så er det klart

– iiQoT gir et teknologisk løft til små og mellomstore selskaper. KUKAs plattform iiQoT gir mindre virksomheter med en viss grad av automasjon samme muligheter som store industrikonsern. Via skyen får de full kontroll på hvor godt robotene arbeider, når de trenger service, om det oppstår flaskehalser i produksjonen og så videre. 

les mer...