Mitsubishi GS-N serie bild crop

Nye funksjoner i Mitsubishi Electric’s GS-serie (-N) HMI paneler

Mitsubishi Electric har gjort en oppdatering av panelene i den populære GS-serien (-N) med utvidet funksjonalitet og ytelse. GS-serien (-N) erstatter dagens 7 "og 10" modeller i den foregående GS-serien. 

 De nye operatørpanelene er tilgjengelig fra vårt lager fra midten av april og støttes i den kommende GT Works3 ver.1.250L. 

Operatørpanelene leveres med blant annet følgende nye funksjoner og egenskaper:

  • Utvidet minne
  • oppgradert grafikk med ny font
  • utvidet sporbarhet med operatørlogg
  • VNC server funksjonalitet for fjernovervåking og kontroll
  • “skjermspeiling” og RS485 kommunikasjon.

Om

Mitsubishi Electric Factory Automation er en verdensledende aktør innen salg, support og produksjon av automasjonsprodukter. Med et heldekkende tilbud fra enkel maskinstyring til løsninger for produksjonsanalyse basert på våre produkter innen automasjon. Her inngår blant annet styresystemer, motordrifter og servostyring, roboter, CNC, HMI, SCADA og lavspenningsprodukter.

Vi tilbyr i tillegg komplette helhetsløsninger innen automasjon.

 

For ytterligere informasjon, se; Mitsubishi Electric Factory Automation - Norway

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...