Mitsubishi GS-N serie bild crop

Nye funksjoner i Mitsubishi Electric’s GS-serie (-N) HMI paneler

Mitsubishi Electric har gjort en oppdatering av panelene i den populære GS-serien (-N) med utvidet funksjonalitet og ytelse. GS-serien (-N) erstatter dagens 7 "og 10" modeller i den foregående GS-serien. 

 De nye operatørpanelene er tilgjengelig fra vårt lager fra midten av april og støttes i den kommende GT Works3 ver.1.250L. 

Operatørpanelene leveres med blant annet følgende nye funksjoner og egenskaper:

  • Utvidet minne
  • oppgradert grafikk med ny font
  • utvidet sporbarhet med operatørlogg
  • VNC server funksjonalitet for fjernovervåking og kontroll
  • “skjermspeiling” og RS485 kommunikasjon.

Om

Mitsubishi Electric Factory Automation er en verdensledende aktør innen salg, support og produksjon av automasjonsprodukter. Med et heldekkende tilbud fra enkel maskinstyring til løsninger for produksjonsanalyse basert på våre produkter innen automasjon. Her inngår blant annet styresystemer, motordrifter og servostyring, roboter, CNC, HMI, SCADA og lavspenningsprodukter.

Vi tilbyr i tillegg komplette helhetsløsninger innen automasjon.

 

For ytterligere informasjon, se; Mitsubishi Electric Factory Automation - Norway

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.