Rune Olav Strandas

Skal arbeide med teknisk salg av instrumentering

Nyansatt salgsingeniør i KROHNE Instrumentation

Ivan Rosenborg er 42 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering fra KROHNE. Ivan kommer fra Aanderaa Data Instruments AS, avd. Xylem Analytics Norge, hvor han har jobbet som segmentansvarlig for VA.

Tidligere har han arbeidet i Garmin Nordic Norway som markedsansvarlig for sport. Han har lang bakgrunn fra Forsvaret. Først grunnleggende befalsutdanning deretter Krigsskolen, og operativ tjeneste i hæren og HV fra 1994 til 2012.

Fritiden går med til familien som består av kone og to barn. Hans store interesse er båt og sjøliv med familie og venner.

Vi er glade for at Ivan valgte oss som arbeidsgiver.

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...