WAGO ny PLS crop

Lanserte «storebroren» PFC200 i 2013 med stor suksessen

Ny WAGO PLS som er kompakt, hurtig og sikker

WAGOs nye PFC100 møter kravene til PLS-systemer med høy ytelse og et høyt sikkerhetsnivå. Kravet til PLS-systemer at de skal være kompakte, ha høy ytelse og være hurtige. Dette gjelder enten det er for maskinstyringer, i prosessanlegg eller marine og offshore industri.

WAGO lanserte «storebroren» PFC200 i 2013, og suksessen med denne videreføres nå med den nye PFC100 i november 2015. PFC100 er basert på den samme prosessoren, men er bygget inn i en ennå mer kompakt kapsling med bredde på kun 62mm.

PFC100 leveres i 3 varianter som alle har 2 Ethernet-port og innebygget switch. I tillegg leveres de alternativt med DIP-switch for innstilling av IP-adresse, eller med en seriell port RS-232 / RS-485. Begge variantene har 12MByte minne. Det er muligheter for mer minne ved bruk av et Micro SD kort.

PFC100 har innebygget det som trengs for sikkerhet, bl.a. en brannmur for beskyttelse mot uønsket tilgang via nettverket. Den er basert på real-time Linux® operativsystem og støtter derfor TLS 1.2 (Transport Layer Security). Dette muliggjør IPsec eller Open VPN tilkobling for sending av krypterte data.

For programmering av PFC100 benyttes vårt nye prosjektverktøy e!Cockpit basert på programmeringssoftwaren CoDeSys 3. I den innebyggede web-serveren kan det også lagres flotte HMI-bilder basert på html 5.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.