Eaton_93PS crop

Teknologi som har en effektivitet på over 96 %

Ny UPS halverer kostnader

Ny enfase-UPS som egner seg spesielt til nødstrømsanlegg i næringsbygg på grunn av sin kostnadseffektivitet og fleksibilitet. Maskinen benyttes også til beskyttelse av servere, kommunikasjonsutstyr og forskjellige industrielle formål.

Eaton utfyller sin 93PS-serie og legger nå til en enfase-modell til produktporteføljen med betegnelsen 91PS. UPS-serien er designet for bruksområder der effektivitet, pålitelighet, trygghet og muligheten for å skalere er viktig.

Den nye enfase-utgaven har en effekt på 8 til 30 kW, og med sin moderne teknologi bidrar den til en lavere levetidskostnad for næringsbygg, serverrom, mindre datasentre og virksomhetskritiske IT-anlegg. I størrelser på 8-10 kW er Eatons nye 91PS-modell en kombinasjonsenhet som kan brukes både i enfase- eller trefase-nett, dersom behovet er en enfase-løsning på utgangen. Videre er alle de samme egenskapene og fordelene fra Eaton 93PS inkludert i Eaton 91PS.

91PS er bygget med teknologi som har en effektivitet på over 96 % noe som gi store besparelser over anleggets levetid, sammenlignet med en 30 kW-modell med 94 % effektivitet. Med effektfaktor på 1,0 leverer en ny 91PS 10 prosent mer aktiv effekt enn tilsvarende modeller med lavere effektfaktor.

I tillegg bruker 91PS Eatons Energy Saver System (ESS) som gjør at UPSene når effektnivåer opp til 99 prosent og dobler de potensielle årlige besparelsene. Eatons Variable Module Management Systems (VMMS) bidrar til å oppnå høy effektivitet selv når belastningen i installasjonen er lav.

Endress Memosens_BS crop

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til overføreren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

les mer...
ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000000cameraFNumber (float): 21.000000cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 210.000000cameraFov (flo

Ultralydsensor for smarte IOT applikasjoner

Sensorene er beregnet for utendørs applikasjoner

Pepperl+Fuchs har utviklet en ny serie ultralydsensorer for applikasjoner i mobile og batteridrevne applikasjoner.

les mer...
Universal robots crop

Små og mellomstore produsenter risikerer å få det tøffest

Viktig at vår produserende industri står klare til å tilegne seg kunnskap

Robotprodusenter har en veldig viktig oppgave i dag: å gjøre det enkelt for beslutningstakere å sette i gang med å frigjøre personalet. Blir det for vanskelig, kommer det ikke til å skje, og dette er et stort hinder for bransjen.

les mer...
ABB EQ Matic crop

Enkel og automatisk innsamling av målerdata på M-Bus

Konfigurerbart dashbordsid gir en rask oversikt over de mest relevante måledata

Med EQ-maticfra ABB kan du enkelt samle inn, overvåke og analysere forbruksdata for el.-, gass- vann- eller varmemålere. For detaljert overvåkning tilbyr EQ-matic flere analysefunksjoner som historisk dataanalyse, referansefunksjoner, kostnadsanalyse med mer.

les mer...