Rittal Haugen crop

Mitt inntrykk er at det er et veldig godt miljø her

Ny systemselger IT-Infrastruktur hos Rittal

Rittal AS er meget fornøyd med å kunne presentere Frank Haugen som sin nye Systemselger IT-Infrastruktur. Han vil få det totale ansvaret med å følge opp eksisterende og nye kunder

- Jeg vil først takke for muligheten til å jobbe i et så solid firma som Rittal, sier Haugen. Mitt inntrykk er at det er et veldig godt miljø her som innehar vesentlig kompetanse innenfor de forskjellige områdene. For meg er kommunikasjon viktig for å kunne dra nytte av hverandres erfaring og kunnskap. Mitt mål vil være å skape så mye aktivitet som mulig ute hos kundene på tvers av regionene og spre det glade budskap om hva Rittal har å tilby innenfor IT løsninger. Jeg føler allerede god tilhørighet til en veldig bra kultur og ser virkelig frem til å være med Rittal fremover.
Haugen startet hos Rittal AS den 12. mai 2014.

Om Rittal:
Rittal GmbH & Co KG, med hovedkontor i Herborn, Tyskland, er en av verdens ledende systemleverandører innen innkapslingsteknikk for beskyttelse av automasjon, elektronikk og IT-utstyr. Produktutvalg omfatter kapslinger og apparatskapsystmer, strømfordeling, klimatisering, IT-infrastruktur samt software og service. Rittal ble grunnlagt i 1961 og har 10 høyteknologiske produksjonssteder, 63 datterselskaper og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbeidere er Rittal International det største selskapet i Friedhelm Loh Group.

Rittal Scandinavia er representert i Sverige, Danmark og Norge med 150 ansatte og en omsetning på 66 millioner euro for 2012.

Ytterligere informasjon finnes på: www.rittal.no

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.