Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

Hennes brede erfaring fra digitaliseringsprosjekter, implementering av IT-systemer og løsninger i offentlig og privat sektor, samt effektivisering av prosesser og tjenester, organisasjonsutvikling og teamledelse vil ha stor verdi for Prevas sine kunder og medarbeidere. 

Sofya synes selv at den nye stillingen er en perfekt match for henne, og ser frem til å ta tak i nye prosjekter og utvikle seg videre.

- Jeg gleder meg til å jobbe med noen av de beste spesialistene innen Enterprise Asset Management løsningene HxGN EAM og IFS Ultimo EAM. Og ikke minst bidra til bedre styring og videre utvikling av virksomheten i Norge og Norden, sier Sofya.

Solid kompetanse inn i Prevas

Sofya kommer til Prevas etter 13 års fartstid i IT-bransjen, 1 år i jernbanen og 2 år som gründer. 

- Min erfaring stammer fra store IT-selskaper som EVRY, Itera og Atea der jeg jobbet på leverandørsiden med IT-leveranser, prosjekter og drift, forteller Sofya. 

I den siste tiden har hun hatt ulike roller som HR-sjef, IT Service Delivery Manager og teamleder i Spordrift, Atea og Itera. Hun har hatt ansvaret for etablering og utvikling av IT- og virksomhetsprosesser, IT-kontraktsforvaltning og økonomi, handover-prosesser, ressurs- allokering og strategisk ressursplanlegging.

Sofya er utdannet filolog og norsklærer på bachelornivå og har påbegynt lederutdanning på masternivå ved Handelshøyskolen BI med utdypning i digital transformasjon og prosjektledelse. Hun er sertifisert innen prosjektledelse (Prince2®) og har siden 2008 opparbeidet solid kompetanse som spenner over IT Service Management og ITIL, ledelse i tverrfaglige og flerkulturelle organisasjoner, endringsledelse og strategi.

- Hos oss blir hun en del av lederteamet og får ansvaret for å lede konsulentene og følge opp leveransene våre mot kundene, forteller daglig leder i Prevas Norge, Einar Alexander Andersen. - Vi er heldige som får inn en så erfaren medarbeider som Sofya i teamet og kommer til å dra nytte av hennes kompetanse i flere nye leveranser som er på trappene.

- Tusen takk til Prevas for en varm velkomst! Det har vært en knallgod oppstart så langt, med hyggelige kollegaer på kontoret i Nydalen. Ser frem til å sette meg inn i nye systemer og prosesser, bli kjent med kunder og partnere, og bidra til at Prevas blir en enda bedre leverandør og arbeidsplass, avslutter Sofya. 

Når Sofya ikke er på jobb så vies mye fritida til dansing - swing, jazz og rock’n’roll. Hun har drevet med ulike swingdans stiler siden 2010 og har åpnet danseskoler i Kyiv og Oslo. Når Sofya ikke danser, studerer hun japansk, er ute i naturen eller utforsker en av byene i Europa. 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.