Catena telefon crop

En av de enkleste og mest driftssikre telefonene som finnes på markedet

Ny «Sound Powered» telefon

«Sound Powered» betyr at hele systemet drives av energien i tale, kombinert med manuelt generert oppkall. Ingen sentral, ingen strømforsyning, ikke noe nettverk og ingen konfigurasjon. Fungerer når alt annet er ute av drift.

Catena Senza er en «Sound Powered» telefon og dermed en av de enkleste og mest driftssikre telefonene som finnes på markedet. «Sound Power» teknologien gjør at telefonen fungerer når alt annet er ute av drift, den drives av energien i stemmen og oppkall gjøres manuelt ved å dreie på generatorhjulet i front på telefonen. Systemet kan settes opp som punkt-til-punkt eller som en buss der ett oppkall går til alle som er tilkoblet bussen. Selve linja er et enkelt trådpar der lengde avgjøres av kvalitet og tverrsnitt på leder. 10Km er ikke noe problem med 0.6mm leder og med riktig kabel kan man gå opptil 25Km.

«Sound Power» teknologien er svært velegnet der man ønsker et enkelt telefonsystem med maksimal driftssikkerhet, enten det er midlertidig eller permanent. Typiske bruksområder er som driftstelefon for E-verk, internkommunikasjon på skip, nødtelefon i skianlegg, midlertidig samband under driving av tunneler og ellers alle steder med krav til en enkel, pålitelig og robust kommunikasjonsløsning.

Catena Senza kan leveres i glassfiber armert plast (GRP) eller aluminium, i ulike farger og med ulike symboler på dør. Hele telefonen er vann- og støvtett (IP66) og er egnet for alle typer miljø, enten den står ute i anlegget eller inne i et kontrollrom.

Mer informasjon finnes på; www.catena.no

 

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon.