Pepperl vision crop

nntil 32 ulike jobber kan lagres i sensoren

Ny serie visonsensorer

Pepperl+Fuchs lanserer en ny serie visionsensorer for lesing av 1D og 2D koder i industrielle applikasjoner. Høy oppløsning kombinert med ulike linser med fokusjustering gir lang rekkevidde og stort lesefelt.

Maksimal rekkevidde for sensoren er 2000 mm. Modulstørrelse er avhengig av avstanden til objektet. Sensoren er utstyr med LED-ring for belysning slik at ekstern belysning ikke er nødvendig.

Konfigurering av sensoren inkludert inn- og utganger gjøres med PC og eget VCT program, og inntil 32 ulike jobber kan lagres i sensoren.

Følgende grensesnitt er tilgjengelige i en og samme enhet, PROFINET IO, EtherNet/IP, Ethernet TCP/IP og RS 232. 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...