JFK E COR crop

Er holdbare i en rekke miljøer og applikasjoner har dobbel beskyttelse

Ny serie bærekraftige veggskap med høy kvalitet

JFKnudtzen har et omfattende sortiment på veggskap, som dekker de fleste størrelser og materialer. Design og materialvalg på vår nye serie gir beste produktkvalitet og funksjonalitet i de fleste applikasjoner. Det tilbys også kundetilpassede løsninger i form av maskinering og lakkering. Om du har helt spesielle behov kan tilby skreddersydde veggskap - basert på mål og spesifikasjoner.

Skapene har internasjonale godkjenninger som passer alle industrier.

ETA, - vår leverandør på veggskap har over 40 års erfaring, og er produsent av innovative løsninger av høy kvalitet for industriell automatisering, tøffe miljøer, lavspenning distribusjonsskap og informasjonsteknologi. Skapene kan leveres i stål, rustfritt stål og aluminium.

For at skapene skal være holdbare i en rekke miljøer og applikasjoner har de dobbel beskyttelse. Det vil si at det brukes en katodisk elektrobeskyttelse til maling av skap (kalles E DUP, Double Layer Protection).

Denne behandlingen - som er standard for alle ETAs malte løsninger - bruker en grunning som gir gode kjemiske og fysisk egenskaper, for å sikre høyere produktkvalitet. Målet er å tilby stadig mer pålitelige og passende løsninger for en rekke miljøer og applikasjoner.

Den automatiserte og innovative prosessen har gjort det mulig å oppnå høye kvalitative egenskaper, redusere tykkelsen på toppstrøk og eliminere sløsing av maling i henhold til miljømessig bærekraft.

Skapene finnes i standard størrelser fra 200x300x150 mm til 1200x1200x300 mm. Tilpassede skap produseres fra 300x300x120 mm til 800x1200x300 mm, med produksjon «på millimeteren» (maks dybde 350: 600x1000x350 mm) med metriske måleenheter.

Skapene finnes i forskjellige varianter:

  • Skap med enkel, solid dør
  • Skap med dobbel, solid dør
  • Skap med transparent dør
  • Skap med anti-seismisk design
  • Skap med jordingsbolt (ATEX kompatibel)
  • EMC skap

I tillegg tilbyr JFKnudtzen nødvendig tilbehør som termostater, vifter, varmeelementer, filter, LED-lys med mer.

Skapene er skipsgodkjent i henhold til Rina.

KUKA DeviceConnect crop

KUKAs programvare løfter robotene inn i fremtiden

Gir mulighet for å analysere og oppnå fordeler som redusert energibruk

For å oppnå industri 4.0 fullt ut må produksjonsutstyr være tilkoblet og distribuere data. Og det må skje mer eller mindre sømløst mens produksjonen er i gang. Denne store mengden data utgjør grunnlaget for preventivt vedlikehold, maskinlæring og prosessoptimering.

les mer...
Kilter robot crop

Sikrer styring av ugress-robot

Kvantesprang for robotisering i landbruket

Leica Geosystems HxGN SmartNet styrer Kilter-roboten som nå settes inn for å redusere sprøytemidler og bekjempe ugress. Etter ti års utvikling er roboten fra Langhus klar for sin første virkelige sesong. Den settes i arbeid på persillerotåkeren til André Hasle i Rygge.

les mer...
Eaton effektbryter crop

Eaton lanserer sin mest avanserte effektbryter til nå

Passer inn i moderne energidistribusjonssystemer.

Den digitale effektbryteren NZM kombinerer IoT-teknologi, sikkerhet, forutsigbart vedlikehold og lavt energiforbruk. Bygg- og anleggsbransjen står for rundt 40 prosent av alle klimagassutslipp globalt, og ifølge Forskningsrådet står energibruk i bygninger for omtrent en tredjedel av all energibruk i Norge.

les mer...
Trend sikkerhet crop

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

les mer...