Schneider Erik_Tronstad_crop

Tronstad har lange arbeidserfaring som tekniker innen byggautomatisering

Ny salgsspesialist KNX i Schneider Electric

Erik Tronstad, (46) begynte 21. september som salgsspesialist KNX i Schneider Electric. Han er utdannet teletekniker fra Forsvaret og ingeniør innen medisinsk teknikk fra høgskolen i Stavanger.

Tronstad har lange arbeidserfaring som tekniker innen byggautomasjon, brannvarsling, tyverisikring og adgangskontroll danner en solid bakgrunn for hans nye ansvarsområder i Schneider Electric.

Han kommer til Schneider Electric fra installatørfirmaet OneCo, som er aktiv innen markedssegmentene offshore, mekanisk industri og bygg. De senere årene har han fokusert på salg, programmering, idriftssetting, feilsøking og service på KNX-anlegg. Han har blant annet stått for idriftssettelsen av KNX-anlegget på Universitetet i Agder, hvor han for øvrig også jobbet som sikkerhetsleder.

- Jeg ser frem til å utvikle meg videre i et solid selskap som Schneider Electric, i et spennende, internasjonalt fagmiljø som kan levere helhetlige energiløsninger for de fleste markedssegmentene, uttaler Tronstad.

Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.