Pepperl visunet crop

Skreddersydd til behovene i petrokjemisk, kjemisk og farmasøytisk industri

Ny modul-HMI-plattform for opptil sone 2/22 og div. 2

VisuNet FLX er, som navnet tilsier, en omfattende serie av svært fleksible operatørstasjoner og overvåkningssystemer fra Pepperl+Fuchs for ATEX/IECEx sone 2/22 og divisjon 2 og sikre områder.

Den nye plattformen er skreddersydd til behovene i petrokjemisk, kjemisk og farmasøytisk industri. På grunn av den fullstendig modulære designen kan HMI-løsningene konfigureres for å maksimere funksjonaliteten, og plattformen kan raskt og enkelt tilpasses i felten.

Tre grunnleggende konfigurasjoner – i hovedsak basert på tynnklientteknologi – er tilgjengelige og suppleres av et stadig større utvalg av eksterne enheter:

  • HMI-system
  • Panel-PC
  • Boks-PC

Man kan velge mellom et bredt utvalg av forhåndskonfigurerte FLX-løsninger som er raskt tilgjengelige, eller la de globale SEC-sentre (Solution Engineering Centers) utforme en fullstendig tilpasset løsning basert på VisuNet FLX.

SIE_200917 - ET 200 Failsafe

Ny redundant CPU for høye krav

Integrert systemdiagnose og 5-nivå beskyttelseskonsept

SIMATIC S7-1500 serien utvides med en ny PLS for det redundante systemet S7-1500R/H med mulighet for integrerte Fail-Safe applikasjoner. Den nye CPU 1518HF-4 PN i redundantserien er egnet for applikasjoner der du stiller høye krav til tilgjengelighet, programomfang og behandlingshastighet, og samtidig krever funksjonell sikkerhet opp til «Safety Integrity Level» SIL 3.

les mer...
Fortuem batterier crop

Fortum investerer i et nytt og moderne gjenvinningsanlegg for elbilbatterier

Imøtekommet økende etterspørselen og gjenvinner litium, nikkel, kobolt og mangan

Anlegget, som skal bygges i Finland, kan gjenvinne sjeldne metaller fra norske elbilbatterier og bidra til mer bærekraftig europeisk batteriproduksjon. Fortum utvider kapasiteten for gjenvinning av elbilbatterier, og skal bygge et nytt og moderne gjenvinningsanlegg i Harjavalta i Finland. Dette vil øke Fortums gjenvinningskapasitet betydelig.

les mer...
Siemens edge crop

Full oversikt i Industrial Edge

Vi lever i en digital verden hvor også nå industrien er på full fart inn. Stikkord som IoT, data, AI, algoritmer, skytjenester, språk som C++, Java, Python og så videre blir mer og mer aktuelle. En aktuell problemstilling er hvordan dette skal bakes inn hverdagen vi kjenner fra før, uten å gå på bekostning av krav og viktige prinsipper industrien er nødt til å ivareta, som i mange tilfeller skiller seg fra forbruker- og IT-verden. Siemens Industrial Edge er svaret.

 
les mer...
Pepperl safeUC crop[1]

Ultralyd sensorsystem som er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner

Det blir alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

USi®-safety, ultralydbasert sensorsystem fra Pepperl+Fuchs i henhold til Kategori 3 PL d. USi®-safety ultralyd sensorsystem er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner - enten det er i krevende industrielle omgivelser eller utendørs.

les mer...