Schneider Acti9_Btype_EV_2000px crop

Viktig for å beskytte mennesker når frekvensomformeren er koblet til nettverket

Ny jordfeilbryter for industrielle applikasjoner

Jordfeilbryteren er perfekt for pumpeapplikasjoner og akvakultur.Schneider Electric lanserer Acti9 iID B type SI jordfeilbryter, som er spesielt egnet for industrielle applikasjoner og for bruk i kombinasjon med frekvensomformere.

Acti 9 iID B type SI jordfeilbryter er spesielt viktig for å beskytte mennesker når frekvensomformeren er koblet til nettverket og fungerer «normalt».

I eldistribusjon-systemer for togapplikasjoner benyttes normalt 16 2/3 Hz.
Acti 9 B-type er den eneste jordfeilbryteren som er i stand til å beskytte personer ved disse frekvensene.

For pumpeapplikasjoner, som i vann og avløp og akvakultur, anbefaler Schneider Electric jordfeilbryter Acti 9 iID B type SI kombinert med ARA, en liten motor som kan monteres sammen med Acti 9 sikringer, jordfeilbrytere, osv. Med ARA-motoren får man fjernbetjent sikringen eller jordfeilbryteren. Denne løsningen er kun tillatt i installasjoner for sakkyndig betjening.

Acti 9 iID B type SI jordfeilbrytere er testet og validert i kombinasjon med frekvensomformere og lange kabler.

Ytterligere fordeler ved ovennevnte jordfeilbryter:

  • Full koordinering med Acti9-enheter, samme koordineringstabell gjelder for Acti 9 iID
  • Acti 9 B-SI type er et unikt produkt når det gjelder den fulle kompatibiliteten med alle Acti 9 jordfeilbrytere og jordfeilautomater. Den kan brukes i samme installasjon uten risiko for å blinde oppstrøms A / SI type brytere
  • Denne kompatibiliteten fører til betydelige besparelser ved kaskading uten at det går på bekostning av sikkerhet eller driftskontinuitet.

Visitrip-/Visisafe-beskyttelsen og kompatibiliteten med Acti 9-systemet samt Acti 9s tekniske ytelse ved lave og høye temperaturer gjør disse produktene ideelle for krevende industrielle applikasjoner.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.