Sigfag PR_PP20H_IO-Link crop

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stå

Ny hygienisk trykksensor fra Sigum Fagerberg AS

Hygienisk trykksensor PP20H med kondensbestandig målecelle for økt driftssikkerhet. Med en ny generasjon innenfor hygieniske trykksensorer i PP20H-serien, tetter Baumer et hull i sortimentet sitt og tilbyr samtidig en rimelig løsning for krevende hygieniske applikasjoner.

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stål, designet for å håndtere mange ulike applikasjoner, og er utstyrt med en kondensbestandig silikoncelle.

Det skalerte trykket varierer fra -1 til 40 bar, og med et bredt spekter av prosesstilkoblinger er den ekstremt allsidig.

Den er tilgjengelig med 4 ... 20 mA-signal og IO-Link.

Den overholder de strenge hygieniske kravene innen næringsmiddel- og farmasøytisk industri og støtter CIP- og SIP rengjøring.

Takket være det hermetisk forseglede måleelementet er målecellen fullstendig upåvirket av kondens, selv med ekstreme temperatursvingninger i fuktige omgivelser.

Med sin glimrende temperatur- og langtidsstabilitet og høye nøyaktighet garanterer sensoren at krevende hygieniske prosesser overvåkes, kontrolleres og reguleres trygt.

Denne kompakte trykksensoren dekker et vidt temperaturområde for medier fra -20°C til 125°C uten at en kjølehals er nødvendig, noe som bidrar til blassbesparelse ved installering.

I tillegg kan flere ulike applikasjoner dekkes av bare én sensormodell. Dette reduserer behovet for reservedelslager og reduserer kostnader.

Flere sensorer kan konfigureres samtidig via IO-Link. Dette forenkler bryterpunkt-justeringen for ulike prosesstrinn ved oppstart eller endringer i batch-produksjon som igjen sparer tid.

Diagnostiske data kan hentes ut umiddelbart og vurderes, noe som øker systemtilgjengeligheten.

Takket være sensoren sin modulære struktur kan den sendes ut 48 timer etter mottak av bestilling (ARO).

Mer informasjon på: www.baumer.com/PP20H

Freyr siemens crop

Siemens har inngått partneravtale med FREYR for grønn produksjon av battericeller i Norge

Bærekraftig battericelleproduksjon i Norge basert på 100% fornybar energi

Siemens og FREYR har signert et Memorandum of Understanding (MoU) der Siemens skal støtte FREYR med sin ekspertise innen automatisering og programvareportefølje, samt kraftløsningssystemer.

les mer...
Pepeprl smart-ex crop

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

les mer...
Emerson IOT crop

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

les mer...
NORD-IE3-asynchronous-motors crop

Optimert konstruksjon for IE3-asynkronmotorer

Kan brukes sømløst uten justeringer i alle eksisterende applikasjoner

NORD har optimert konstruksjonen av sine anerkjente IE3-asynkronmotorer. Oppdateringen av modellen går på flere forskjellige detaljer som forbedrer den elektriske motorens funksjonalitet, sammensetning og bruk.

les mer...