Sigfag PR_PP20H_IO-Link crop

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stå

Ny hygienisk trykksensor fra Sigum Fagerberg AS

Hygienisk trykksensor PP20H med kondensbestandig målecelle for økt driftssikkerhet. Med en ny generasjon innenfor hygieniske trykksensorer i PP20H-serien, tetter Baumer et hull i sortimentet sitt og tilbyr samtidig en rimelig løsning for krevende hygieniske applikasjoner.

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stål, designet for å håndtere mange ulike applikasjoner, og er utstyrt med en kondensbestandig silikoncelle.

Det skalerte trykket varierer fra -1 til 40 bar, og med et bredt spekter av prosesstilkoblinger er den ekstremt allsidig.

Den er tilgjengelig med 4 ... 20 mA-signal og IO-Link.

Den overholder de strenge hygieniske kravene innen næringsmiddel- og farmasøytisk industri og støtter CIP- og SIP rengjøring.

Takket være det hermetisk forseglede måleelementet er målecellen fullstendig upåvirket av kondens, selv med ekstreme temperatursvingninger i fuktige omgivelser.

Med sin glimrende temperatur- og langtidsstabilitet og høye nøyaktighet garanterer sensoren at krevende hygieniske prosesser overvåkes, kontrolleres og reguleres trygt.

Denne kompakte trykksensoren dekker et vidt temperaturområde for medier fra -20°C til 125°C uten at en kjølehals er nødvendig, noe som bidrar til blassbesparelse ved installering.

I tillegg kan flere ulike applikasjoner dekkes av bare én sensormodell. Dette reduserer behovet for reservedelslager og reduserer kostnader.

Flere sensorer kan konfigureres samtidig via IO-Link. Dette forenkler bryterpunkt-justeringen for ulike prosesstrinn ved oppstart eller endringer i batch-produksjon som igjen sparer tid.

Diagnostiske data kan hentes ut umiddelbart og vurderes, noe som øker systemtilgjengeligheten.

Takket være sensoren sin modulære struktur kan den sendes ut 48 timer etter mottak av bestilling (ARO).

Mer informasjon på: www.baumer.com/PP20H

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...