Sigfag PR_PP20H_IO-Link crop

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stå

Ny hygienisk trykksensor fra Sigum Fagerberg AS

Hygienisk trykksensor PP20H med kondensbestandig målecelle for økt driftssikkerhet. Med en ny generasjon innenfor hygieniske trykksensorer i PP20H-serien, tetter Baumer et hull i sortimentet sitt og tilbyr samtidig en rimelig løsning for krevende hygieniske applikasjoner.

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stål, designet for å håndtere mange ulike applikasjoner, og er utstyrt med en kondensbestandig silikoncelle.

Det skalerte trykket varierer fra -1 til 40 bar, og med et bredt spekter av prosesstilkoblinger er den ekstremt allsidig.

Den er tilgjengelig med 4 ... 20 mA-signal og IO-Link.

Den overholder de strenge hygieniske kravene innen næringsmiddel- og farmasøytisk industri og støtter CIP- og SIP rengjøring.

Takket være det hermetisk forseglede måleelementet er målecellen fullstendig upåvirket av kondens, selv med ekstreme temperatursvingninger i fuktige omgivelser.

Med sin glimrende temperatur- og langtidsstabilitet og høye nøyaktighet garanterer sensoren at krevende hygieniske prosesser overvåkes, kontrolleres og reguleres trygt.

Denne kompakte trykksensoren dekker et vidt temperaturområde for medier fra -20°C til 125°C uten at en kjølehals er nødvendig, noe som bidrar til blassbesparelse ved installering.

I tillegg kan flere ulike applikasjoner dekkes av bare én sensormodell. Dette reduserer behovet for reservedelslager og reduserer kostnader.

Flere sensorer kan konfigureres samtidig via IO-Link. Dette forenkler bryterpunkt-justeringen for ulike prosesstrinn ved oppstart eller endringer i batch-produksjon som igjen sparer tid.

Diagnostiske data kan hentes ut umiddelbart og vurderes, noe som øker systemtilgjengeligheten.

Takket være sensoren sin modulære struktur kan den sendes ut 48 timer etter mottak av bestilling (ARO).

Mer informasjon på: www.baumer.com/PP20H

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...