Beijer-X2-Group-crop

Gir brukeren mulighet til å lage smarte integrerte løsninger

Ny generasjon HMI fra Beijer Electronics

Beijer Electronics er stolte over å presentere den nye X2 panel serien, neste generasjon HMI´er fra Beijer Electronics. Seks produktfamilier kombinerer lekkert design med sterk ytelse for å tilby markedet gode HMI løsninger.

X2 serien gir brukeren mulighet til å lage smarte integrerte løsninger ved hjelp av iX HMI software og WARP Engineering Studio.

En løsning for ethvert behov

Med X2 serien kan man velge fra et bredt utvalg av HMI´er innen seks produktfamilier, som inkluderer mer enn 23 modeler og i tillegg flere opsjonsalternativer.

  • X2 base – Kosteffektiv, full HMI funksjonalitet. Tilgjengelig i størrelsene 5, 7 og 10 tommer.
  • X2 pro – Høy ytelse for ethvert automasjonsbehov. Tilgjengelig i størrelsene 4, 7, 10, 12 og 15 tommer.
  • X2 marine – Bygget for livet på sjøen. Tilgjengelig i størrelsene 7 og 15 tommer.
  • X2 control – Integrert CODESYS control. Tilgjengelig i størrelsene 4, 7, 10, 12 og 15 tommer.
  • X2 motion – Integrert CODESYS motion and control. Tilgjengelig i størrelsene 4, 7, 10, 12 og 15 tommer.
  • X2 extreme – Rugged HMI´er for tøffe omgivelser. Tilgjengelig i størrelsene 7, 12 og 15 tommer. Lanseres i Q2 2017.

All den ytelse man trenger

X2 serien tilbyr høy ytelse ved hjelp av energieffektive ARM9 prosessorer hele veien opp til de nyeste quad core ARM Cortex-A9 prosessorer. Dette sikrer rask programeksekvering og hurtige skjermbytter.

Forberedt for ethvert miljø

X2 paneler opererer innen store temperaturområder, fra -10°C til +50°C, -10°C til +60°C og -30°C til +70°C, og tilbyr IP65, IP66, NEMA 4X/12 og UL Type 4X/12, tetthetsbeskyttelse for alle miljøer. X2 serien innehar alle nødvendige sertifikater for ulike plasseringer i felt. Alle produktfamilier innehar  UL, CE, FCC og KCC sertifisering. De fleste panelene har en lang rekke marinegodkjenninger. I tillegg er rugged HMI´ene sertifisert for ektreme miljøer med gass, damp og støv.

Integrert CODESYS control – nå også integrert i marine og rugged paneler

X2 control og X2 motion paneler tilbyr integrert CODESYS PLS funksjonalitet, som er en standard innen en rekke automasjonsløsninger. Kontrolfunksjonaliteten i CODESYS kjører i en dedikert del av  CPU kjernen for sikker og rask programeksekvering. X2 marine og X2 extreme panelene er nå også tilgjengelige med CODESYS control.

Smarte integrerte løsninger med iX og WARP

X2 paneler kan enkelt tas i bruk med standard versjon av iX HMI software og det nye WARP Engineering Studio. iX kombinerer topp grafikk og smarte funksjoner. Dette gir et intuitivt operatørgrensesnitt og nesten ubegrensede tilkoblingsmuligheter. WARP engineering Studio benyttes for å lage integrerte automasjonsløsninger raskere, bedre og enklere enn noen gang.

 

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.