Krohne 7501 Transmitter crop

Første nye produktet i en omfattende revitalisering

Ny feltmontert HART-temperaturtransmitter fra PR electronics

PR electronics, som forhandles av KROHNE Instrumentation, er spesialist i signalbehandling, introduserer 7501 – en innovativ, feltmontert, non Ex eller Ex d-merket eksplosjonssikker temperaturtransmitter med lokalt brukerinterface.

Denne løsningen sikrer enkel programmering, sjekk og diagnostikk av prosessverdier i felten.

Den nye feltmonterte transmitteren bygger på PR electronics’ omfattende erfaring med å fornye avanserte temperaturmålingsenheter og er det første nye produktet i en omfattende revitalisering av virksomhetens temperaturportefølje.

Unik teknologi

Ved hjelp av unik teknologi kan brukeren enkelt konfigurere transmitteren fra fronten av huset, uansett hvilket miljø den er plassert i, bare ved å berøre de optiske knappene – dette iført hansker! Produsenten uttaler:

“De optiske knappene kombineret med det 10 mm tykke eksplosjonssikre vinduet er patentsøkt teknologi. Brukeren kan få tilgang til det lokale brukerinterfacet under alle driftsbetingelser uten å åpne huset. De optiske knappene er immune mot interferens fra omgivende lyskilder samt falske detekteringer forårsaket av skygger og refleksjoner, og den tilpasser seg dynamisk til opphopning av støv og fukt.”

Brukeren kan også utføre avansert HART-programmering fra fronten og dermed minske behovet for håndholdte kommunikationsenheter betydelig. Det lesevennlige HD-displayet, er  60 mm i diameter, gir en klar visning av prosessens status og støttes av en radial bargraf.

Transmitteren leverer HART 7-funksjonalitet med HART 5-kompatibilitet og kan konfigureres til å måle 2-, 3- og 4-tråds RTD, 13 forskellige termoelementtyper samt bipolære mV- og modstandssignaler, og den har en analog 4...20 mA utgang.

Enkel konfigurasjon og betjening

Transmitteren kan monteres på tre måter: på temperaturføleren, på et rør eller på en vegg. Konfigurasjonen er enkel og intuitiv med rullende hjelpetekster og tre optiske knapper: pil opp, pil ned og OK. Takket være den brukervennlige PR-menyveiledningen er det mulig å konfigurere enheten på under 1 minutt.

“Vi har store forventninger til 7501. Produktet utfyller et hull i markedet for intuitive høykvalitetsløsninger til temperatursignalbehandling i felt. Produktet tilbyr meget nøyaktig prosessovervåking og diagnostikk samt intuitiv programmering i felten til lave omkostninger sammenlignet med konkurrerende produkter.”

For ytterligere informasjon se: www.krohne.no 

Om KROHNE Instumentation:

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 24 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

 

 

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.