Citect SCADA crop

Support av Citect SCADA i Norge håndteres av Wonderware Scandinavia

Ny distributør i Norge for Citect SCADA

Fra 1. april 2021 vil alt salg og support av den industrielle programvaren Citect SCADA* i Norge til å bli håndtert direkte av Wonderware Scandinavia, autorisert distributør av AVEVAs programvareportfølje i Skandinavia.

AVEVA Group plc har besluttet å ha en felles distributør for alle markeder i Skandinavia. Samarbeidet med Autic Systems AS avsluttes derfor fra 1. april 2021. Citect SCADA har blitt markedsført i Norge siden 1994 og har posisjon som et av verdens ledende SCADA-systemer innen industri, bygg, marine og vann/avløp. Med overtakelsen av den norske distribusjonen blir alt salg og teknisk support av Citect SCADA i Danmark, Norge og Sverige nå håndtert direkte av Wonderware Scandinavia.

“Wonderware Scandinavia har som målsetting, at alle kunder og partnere og skal komme styrket ut av denne omstillingen gjennom tilgang til en bredere, sterkere og mer moderne produkt portefølje fra AVEVA,” sier Peter Karlsson, General Manager, Wonderware Scandinavia.

For mer informasjon, vennligst kontakte Helen Lindros, Marketing Manager, Wonderware Scandinavia, +46 706 316926.

* Produktnavnet Citect SCADA endres i 2021 og erstattes av AVEVA Plant SCADA (samme produkt, nytt navn).

Om Wonderware Scandinavia

Wonderware Scandinavia er offisiell distributør av løsninger fra AVEVA Group plc og leverer softwareløsninger til industriell automasjon, som inspirerer mennesker til at forme fremtiden. Wonderware Scandinavia har kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Schneider Electrics industrielle programvarevirksomhet og AVEVA ble for tre år siden slått sammen og handles som AVEVA Group plc. et britisk børsnotert selskap.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...