Citect SCADA crop

Support av Citect SCADA i Norge håndteres av Wonderware Scandinavia

Ny distributør i Norge for Citect SCADA

Fra 1. april 2021 vil alt salg og support av den industrielle programvaren Citect SCADA* i Norge til å bli håndtert direkte av Wonderware Scandinavia, autorisert distributør av AVEVAs programvareportfølje i Skandinavia.

AVEVA Group plc har besluttet å ha en felles distributør for alle markeder i Skandinavia. Samarbeidet med Autic Systems AS avsluttes derfor fra 1. april 2021. Citect SCADA har blitt markedsført i Norge siden 1994 og har posisjon som et av verdens ledende SCADA-systemer innen industri, bygg, marine og vann/avløp. Med overtakelsen av den norske distribusjonen blir alt salg og teknisk support av Citect SCADA i Danmark, Norge og Sverige nå håndtert direkte av Wonderware Scandinavia.

“Wonderware Scandinavia har som målsetting, at alle kunder og partnere og skal komme styrket ut av denne omstillingen gjennom tilgang til en bredere, sterkere og mer moderne produkt portefølje fra AVEVA,” sier Peter Karlsson, General Manager, Wonderware Scandinavia.

For mer informasjon, vennligst kontakte Helen Lindros, Marketing Manager, Wonderware Scandinavia, +46 706 316926.

* Produktnavnet Citect SCADA endres i 2021 og erstattes av AVEVA Plant SCADA (samme produkt, nytt navn).

Om Wonderware Scandinavia

Wonderware Scandinavia er offisiell distributør av løsninger fra AVEVA Group plc og leverer softwareløsninger til industriell automasjon, som inspirerer mennesker til at forme fremtiden. Wonderware Scandinavia har kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Schneider Electrics industrielle programvarevirksomhet og AVEVA ble for tre år siden slått sammen og handles som AVEVA Group plc. et britisk børsnotert selskap.

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...