Matek Magnus crop

Ny daglig leder hos Matek-Samson Regulering

Magnus Bjerva har en stund i praksis vært daglig leder i Matek-Samson Regulering. Nå er alle formaliteter hos eierne på plass (Samson International Holding S.A og Bjerva Eiendom AS). Magnus etterfølger faren Magne Bjerva, gründer av selskapet Matek, som daglig leder.

Magnus har lang fartstid i bransjen. I 2009 ferdigstilte han Bachelor utdanning innen petroleumsteknologi ved Universitetet i Stavanger. Første arbeidsplass var hos Schlumberger, hvor han var i tre år. Arbeidsoppgavene var innen boring og nedihulsteknologi. Deretter gikk ferden til Archer, et John Fredriksen selskap. Fortsatt var arbeidsoppgaven bore relatert. Hos Archer jobbet han i fem år.

I 2017 ble han ansatt som salgsingeniør i Matek-Samson Regulering. Magne Bjerva vil fortsatt ha sitt virke i selskapet, nå som styreleder, teknisk rådgiver og senior selger.

Om Matek-Samson Regulering

MATEK-SAMSON REGULERING AS har siden 1989 representert SAMSON i Norge. Matek-Samson spesialiserer seg innen fagfeltet ventil, regulering, instrumentering og speiler produktsortimentet til den verdensomspennende Samson-gruppen. Selskapet tilbyr dimensjonering, prosjektgjennomføring, salg og service innen reguleringsventiler, on/off og automasjonssystemer.

David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...
Autic edge 4transparent crop

Red Lion FlexEdge

Løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse

Red Lion Controls, som forhandles av Autic as, er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert  FlexEdge™ Intelligent Edge Automation Platform.

les mer...
AMNYTT 03 2020 kollasj crop

AMNYTT 03 2020 er distribuert

Teknologi kan være svaret på flere av utfordringene. Automatisering og digitalisering kan løse mange av problemene vi i dag ser. Jo færre personer det er i et lokale, for eksempel produksjonshall, dess lavere er sannsynlighet er det for smitte.

les mer...