Svein Kåre Grønås

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør

Ny CEO i Mongstad TavleTeknikk

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør i MTT (Mongstad TavleTeknikk). Han kommer fra stilling som konserndirektør for teknologi og digitalisering i Eviny AS.

Svein Kåre Grønås tar med seg en bred erfaring og lederskap inn i rollen som Administrerende Direktør. Med en omfattende bakgrunn fra BKK og Eviny er han klar til å lede MTT. «Jeg ser fram til å lede og videreutvikle selskapet sammen med dyktige ansatte. Det er svært motiverende å komme til et selskap med et godt rykte i markedet og ambisjoner om vekst.», sier Svein Kåre Grønås

Nåværende administrerende direktør Kenneth Sjo Samuelsen går inn i rollen som teknisk direktør, for å ta ansvar for selskapets videre teknologiske utvikling. Hans tekniske ekspertise og bransjekunnskap vil spille en sentral rolle i å drive produktutvikling og opprettholde MTTs konkurransefortrinn. «Etter flere spennende år som administrerende direktør i selskapet, gleder jeg meg til å kunne fokusere enda mer på teknologi og utvikling i et selskap i god utvikling», sier Kenneth Sjo Samuelsen.

«Styret og hele teamet i MTT ser optimistisk på fremtiden under ledelse av Svein Kåre Grønås som administrerende direktør og Kenneth Sjo Samuelsen som teknisk direktør. Sammen vil de styrke selskapets posisjon som en av bransjens ledende, og fortsette å levere tilpassede produkter og tjenester til kundene», sier styreleder Ivar Johannessen.

Om MTT

MTT er en ledende systemleverandør av avanserte elektriske systemløsninger og frekvensomformere, med tilhørende installasjon og service. Med høyt fokus på kundens behov, kvalitet og innovasjon, har selskapet etablert et godt omdømme i markedet.

Phoenix ansettelse-thomas-crop

Phoenix Contact forsterker innen automasjon

Thomas Christiansen er ansatt som Product Manager for Cyber Security og funksjonell sikkerhet i Phoenix Contact. Med utdanning som automatiker og erfaring fra rollen som automasjons teknikker på Tine SA, Arcus Norway AS og prosjekt ingeniør i ABB, tar Thomas med seg en bred erfaring og kompetanse. 

Les mer
Schneider HR crop

Vær bevisst ditt indre kompass

Tillit til hverandre fundamentet for alt

- Teknologibransjen er i lynrask endring. Fokus på verdier som holdepunkter er et must, sier Kari Marie Overland, nybakt HR-direktør i Schneider Electric Norge. 

les mer...
Svein Kåre Grønås

Ny CEO i Mongstad TavleTeknikk

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør i MTT (Mongstad TavleTeknikk). Han kommer fra stilling som konserndirektør for teknologi og digitalisering i Eviny AS.

les mer...
CGI ny crop

Karianne Hoel er ny leder for CGI i Norge

Skal lede CGIs virksomhet i Norge, som hjelper offentlige og private virksomheter til å utnytte sitt digitale potensial med nyskapende IT-løsninger og -tjenester. CGI informerer om at Karianne Hoel er utnevnt til leder for CGI i Norge, et av landets og verdens største selskaper innen IT og forretningsrådgivning.

les mer...