Rexroth ny sjef

Siste 6 årene har vært ansvarlig for Bosch Rexroths marine-/offshoreavdeling

Ny administrerende direktør i Bosch Rexroth AS

1. september blir det generasjonsskifte i Bosch Rexroth AS.  Arild Strand, som har vært administrerende direktør siden 1. januar 2005, går over i en nord-europeisk prosjektlederfunksjon inntil han går av med pensjon sommeren 2019.

Hans etterfølger er Tor Jensen, som har arbeidet i bedriften siden 2001. Jensen begynte i Bosch Rexroth AS som salgsingeniør, og ble etter hvert avdelingsleder for hydraulikkavdelingen i det norske firmaet. I 2012 flyttet han til Houston, Texas, hvor han de siste 6 årene har vært ansvarlig for Bosch Rexroths marine-/offshoreavdeling og vært regional vice president Southwest i Bosch Rexroth USA.

Bosch Arild og ny sjef 300.jpg

Tor Jensen har nå flyttet hjem til Norge, og tar fatt på sin nye rolle som administrerende direktør for Bosch Rexroth AS 1. september.

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...