Novotek versjonskontroll crop

Noen bedrifter håndterer dette i dag på en manuell og kanskje tungvinn måte

Novotek blir distributør for Uvesy

Novotek konsernet inngår avtale med Auvesy om distribusjon av produktet Versiondog. Programmet er et av markedets beste program for versjonshåndtering på programvare knyttet til automasjon og industriell IT.

Mange bedrifter har store utfordringer når det gjelder å håndtere ulike versjoner, backup-rutiner, dokumentasjon på endringer og liknende på sine automasjonssystem som PLSer, HMI/SCADA etc.

Dette gjelder spesielt i situasjoner der bedriften har mange system, om flere medarbeidere har tilgang til å gjøre endringer på samme system eller om det finnes spesielle krav fra kunder og myndigheter til at endringer i systemet må kunne dokumenteres. Noen bedrifter håndterer dette i dag på en manuell og kanskje tungvinn måte. Versiondog hjelper disse bedriftene med å automatisere disse rutinene og kan typisk gi svar på spørsmål som:

Hvor er den riktige versjonen?

Hvor og når tok man siste backup?

Er det nåværende PLS programmet det samme som det som er på serveren?

Hva har blitt endret, av hvem og hvorfor?

Versiondog vil med sine funksjoner som f.eks. «Check Out», «Check In» og «Smartcompare», «Automated Backup» være med på å:

Etablere gode rutiner rundt håndtering av systemene

Forhindre at farlige situasjoner oppstår f.eks. på grunn av bruk av feil versjon

Raskt få anlegget opp å gå igjen etter et evt. havari

Mer informasjon kan finnes på www.novotek.no  

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.