Norgren_ISOLine crop

Enkle å konfigurere og handle online

Norgrens nye ISOLine sylinder i rustfritt stål

Utvider Norgrens sortiment av ISO sylindre. ISOLine KA/802000 i rustfritt stål er den mest robuste og pålitelige sylinder til anvendelse i tøffe omgivelser og hvor kontakt med næringsmidler krever grundig nedvasking.

ISOLine sylindre i rustfritt stål er tilgjengelige i diametre på 32 til 200 mm, er konstruert av 304 og 316 rustfritt stål og kan leveres med magnet- og induktive posisjonsgiver. Sylindrene overholder ISO15552 standard.

Robust konstruksjon:

Trekkstang konstruksjon i 304 og 316 rustfritt stål. Ideell til utsatte applikasjoner som krever kraftig nedvaskning. Tåler å stå i korrosive miljøer som eksempel nedvasking og bruk av etsende kjemikalier.

Adaptivt dempesystem (ACS):

Instilling av endedemping er ikke nødvendig - sylinderen tilpasser seg automatisk til applikasjonen. Fit & Forget.

Rent og moderne design:

Glatte endegavler som er formet i ett med sylinderhuset gir rent utseende. Moderne design.

Redusert vekt:

Lavere totalvekt på applikasjonen. Reduserte transportkostnader.

ISOLine sylindrene i rustfritt stål kompletterer vårt utvalg av ISO sylindre og er enkle å konfigurere og handle online.

Ytterligere informasjon se, www.norgren.com/no

AuticNETIO-PowerPDU-4C-2020 crop

Prisgunstig fordelingsboks med energimåling og styring

Støtter 13 ulike protokoller som kan benyttes for måling og styring av uttatak

NETIO PowerPDU, som forhandles av Autic as, er smart fordelingsboks (PDU) med fire uttak som alle kan styres og måles individuelt. Enheten kan enkelt monteres i et 19’’ rack med tilhørende braketter. Monteringen krever ingen elektriker – både inntak og uttak er forsynt med standard FL kontakter.

les mer...
CEO_KUKA Nordic crop

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

les mer...
EH_virtual_booth_1 crop

Besøk vår utstilling – rett fra din arbeidsplass

Den irtuelle stand er tilgjengelig døgnet rundt

Under denne pandemien er det svært begrenset hvor ofte vi kan møte noen ansikt til ansikt, og vi må unngå store folkegrupper. Dette har ført til at store handelsmesser og bransjebegivenheter har blitt avlyst i år. Endress+Hauser har derfor funnet en ny, fleksibel og informativ måte å bringe kundene nærmere produktene, løsningene og tjenestene på. En virtuell utstilling gjør det mulig.

les mer...
Siemens SW Four pillars of the Industrial IoT crop

Utnytte data for å kutt kostnader

Utnytte data for å kutte kostnader, forbedre ytelsen og øke produktiviteten

Den fjerde industrielle revolusjonen gjør produksjon raskere, smartere og slankere. Konseptet er kjent som Industry 4.0, og denne bølgen som går over fabrikkgulv, tar automatisering til et nytt nivå. Ved å bruke det industrielle tingenes internett (IoT) kan produsenter koble den fysiske verden med det digitale og ta full kontroll over systemer som aldri før.

les mer...