Norgren IMI Valve World crop

Målsettingen med den nye strategien er å skape et selskap i verdensklasse

Norgren styrke markedsposisjonen

Ny ledelse i holdingselskapet som eir Norgren satser offensivt med ny markedsstrategi. Ledelsen IMI Precision Engineering presentert den nye strategien for gruppen i forbindelse med Valve World Expo i desember.

Det nye selskapsnavnet til Norgren er ennå ikke bestemt.

Målsettingen med den nye strategien er å skape et selskap i verdensklasse. IMI plc vil inkorporere alle Norgrens virksomheter, som inkluderer Buschjost, FAS, Thompson Ventiler, Kloehn og IMI Webber - inn i en nylig merket divisjon: IMI Precision Engineering.

Denne endringen støtte opp under et pågående program for kontinuerlig forbedring og investering i konsernets leverandørkjede, i innovasjon, i produksjonseffektivitet, kundeservice og ettersalg.

Selskapene som blir omfatter av den nye markedsstrategien til IMI er: Norgren, Buschjost, FAS, Herion og Maxeal. Alle merkenavnene vil bestå, men får antakeligvis IMI først i selskapets navn. Dette skal signalisere at dagens brand vil fortsette sin utvikling og bestå som selskap, men bli en del av en større og sterkere familie.

I løpet av 2015 vil det norske markedet se resultatet av at Norgren er et selvstendig selskap og del av et internasjonalt konsern.

Precision Engineering divisjon spesialiserer seg på design og produksjon av pneumatiske og andre bevegelsesteknologier og -applikasjoner hvor presisjon, hastighet og pålitelighet er avgjørende.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.