IMI_Jackie Hu PR crop

NORGREN, BIMBA OG BAHR UNITED under ett IMI merke

Norgren, Bimba og Bahr, som er blant markedslederne innen pneumatikk og Electric Motion Control-teknologi, er nå samlet under ett IMI-merke. Fra nå av vil produktmerkene være kjent som IMI Norgren, IMI Bimba og IMI Bahr.

Den strategiske beslutningen omfatter ikke bare det visuelle merket, men forbedrer også kundenes tilgang til et bredt spekter av standard og tilpassede elektriske bevegelses- og pneumatiske systemløsninger, samt teknisk ekspertise innen industriell automasjon, inkludert mat og drikkevare industrien, produksjon av elektriske batterier, emballasje, materialhåndtering og jernbanesektoren.

Som ett team under IMI-merket vil alle de markedsledende produktløsningene fra IMI Norgren, IMI Bimba og IMI Bahr fortsatt være tilgjengelige. Kunder vil ikke oppleve noen endringer i service- og støttestandardene de er vant til.

Jackie Hu, administrerende direktør i Automation, IMI plc, sier: "IMI Norgren, IMI Bimba og IMI Bahr har en stolt arv og har vært en del av IMI plc i mange år. I løpet av denne tiden har vi støttet mange industrielle kunder med løsninger på tekniske utfordringer gjennom innsikt, teknisk kompetanse og godt samarbeid.

"Vi erkjenner at utviklingen ikke står stille. Vi ser frem og teamet vårt vil fortsette å jobbe med kunder på tvers av mange sektorer. Vår nye tilnærming lover en spennende og innovasjonsdrevet fremtid for både IMI og våre kunder, hvor vi sammen skal takle viktige problemer, omfattende produktivitet, energieffektivitet og bærekraft Våre eksisterende kunder kan være sikre på at under IMI-merket vil de fortsette å dra nytte av vår innovasjonsdrift, utprøvde produktløsninger, tekniske ekspertise og gode service.

ABB UPS Fambilde (002) crop

Energi- og ressursstyring i en og samme løsning

ABB Ability™ Energy and Asset Manager er en toppmorderne skytjeneste som integrerer både energi- og ressursstyring i en og samme løsning. Via din tilgjengelige nettleser kan du og annet nøkkelpersonell få full oversikt over det elektriske systemet, hvor som helst og når som helst.

Tavle crop

Godkjent eltavleprodusent

Formålet til Tavleforeningen er at de skal arbeide for å skape en anerkjent og selvstendig tavlebransje. Det har foreningen systematisk arbeidet med i om lag 25 år, så lenge Tavleforenignen har eksistert. Nå er man kommet til en milepel i dette arbeide. Nå lanseres verifikasjonsordning for bedriftssertifisering av tavleprodusenter. Norsk Sertifisering AS, som er en nøytral tredjepart, har utviklet ordningen i samarbeid med Tavleforeningen.

Avinor fjernstyrt NTB crop

Avinor og Kongsberg Defence & Aerospace har signert avtale om syv nye fjernstyrte tårn

Tårnsenteret i Bodø fjernstyrer nå 11 tårn, og i mars 2025 vil de siste tårnene i Fase 1 i Remote Towers-Programmet settes i operativ drift fra tårnsenteret. Samtidig vil Remote Towers-systemet oppgraderes slik at hver arbeidsposisjon vil kunne operere inntil 3 lufthavner samtidig

Foredragsholdere

Foredrag du ikke må gå glipp av

Fra Eliaden 2024

Gikk du glipp av foredragene som ble holdt under Eliaden? Vi kan ikke hjelpe deg med med alle dessverre, men her er tre gode foredrag vi kan anbefale. Hver er de er på 20 - 25 minutter.