NORD-drives-brand-promise_crop

NORD fornyer merkevareløftet

NORD DRIVESYSTEMS er en pålitelig og kompetent partner for innovative drivløsninger, som støtter sine kunder over hele verden med skreddersydde høyeffektive drivverk fra det modulære systemet, og med omfattende applikasjons- og bransjekunnskap.

«Med våre drivløsninger vil vi gjerne bidra til våre kunders suksess. Det er kjernebudskapet i vårt merkevareløfte: Vår løsning. Din suksess.», forklarer Jörg Niermann, markedssjef i NORD. »For dette formålet designer vi bransjespesifikke løsninger nøyaktig skreddersydd til våre kunders behov.»

Den økte energieffektiviteten eller reduksjonen av Total Cost of Ownership (TCO) er bare noen aspekter av merverdien som skapes av NORDs drivsystemer. Energieffektive løsninger som patenterte DuoDriveIE5+ motorene, men også de robuste MAXXDRIVE XD industrigirene fra NORD, eller NORDAC ON frekvensomformere, hvis effekt ble utvidet til 3 kW i år og som dermed dekker et enda bredere område av applikasjoner, er preget av forskjellige fordeler i forskjellige applikasjoner og bransjer - for eksempel i:

• Bakeriindustri
• Emballasjeindustri
• Lagerlogistikk
• Flyplasslogistikk
• Blandere og røreverk
• Bulkgodshåndtering
• Logistikk og kraner

NORD leverer effektive systemløsninger bestående av elektriske motorer, gir og drivelektronikk til mer enn 100 bransjer. Kundene drar dessuten nytte av produsentens ekspertise og støtte, samt den utmerkede verdensomspennende servicen.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.