NORD-Website-Relaunch crop

har som mål å gjøre kjøpsprosessen enda mer effektiv

NORD DRIVESYSTEMS: Nye nettstedet er publisert

NORDs nettsted www.nord.com har fått en splitter ny design. Den nye designen betyr en enda mer brukervennlig nettopplevelse for kundene. Nettbutikken er blitt integrert i nettstedet og er nå satt i forbindelse med eksisterende tjenestetilbud. Flere forbedrede detaljer har gitt større brukervennlighet.

I tillegg til at nord.com har fått en mer moderne og spenstig design, har nettstedet blitt utviklet til en sentral digital plattform. myNORD-kundeportalen, nettbutikken shop.nord.com og nettstedet er nå satt sammen til en felles visuell og funksjonell enhet. Nylanseringen av nettstedet er en del av programmet NORD CONNECT 360, som har som mål å gjøre kjøpsprosessen enda mer effektiv for kundene samt å etablere et integrert og kundefokusert digitaliseringskonsept for Industry 4.0-æraen. Det nye nettstedet gir enkel overføring av informasjon, harmoniserte prosesser og en digital nettverksløsning for interne og eksterne aktører. Oppdatert informasjon er nå tilgjengelig for kunder over hele verden, døgnet rundt. Dette legger også til rette for en dypere prosessintegrering med kundene.
 
Selskapets bakgrunn
NORD DRIVESYSTEMS har utviklet og produsert drivteknologi i over 50 år. I dag har de cirka 4000 ansatte og er en av verdens ledende leverandører av fullskala og altomfattende løsninger. NORDs produktportefølje strekker seg fra standard drev til skreddersydde løsninger for krevende bruksområder, f.eks. basert på energieffektive eller eksplosjonsbeskyttede drev. Bruttoomsetningen i forretningsåret 2018 var på 700 millioner euro. NORD har datterselskaper og distributører i 98 land og et omfattende servicenettverk, noe som gir korte leveringstider og kundefokuserte tjenester på kort varsel over hele verden. NORDs brede utvalg av girtyper dekker momenter fra 10 Nm til over 250 kNm. Selskapet produserer også motorer i størrelser fra 0,12 kW til 1000 kW og frekvensomformere på opptil 160 kW. NORDs utvalg av omformere består av konvensjonelle modeller for installasjon i kontrollkabinetter i tillegg til fullintegrerte enheter i desentraliserte utgaver.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.