Fuglesangs workshop & subsea crop

Dette er en viktig milepæl for begge selskaper

NETZSCH pumper velger Fuglesangs for det norske markedet

En av verdens ledende produsenter av fortrengerpumper, NETZSCH Pumpen & Systeme GmbH, har nylig signert en eksklusiv forhandleravtale med familieselskapet Fuglesangs AS, for det norske markedet.

Leder for salg og markedsavdelingen i Fuglesangs, Tom Arne Bergmann, har over 30 års fartstid med pumper og trekker frem NETZSCH’ egenutviklede og slitesterke elastomerkvaliteter, robuste og moderne design, samt meget enkle løsninger for vedlikehold som særdeles positivt. «Vi overhaler alle pumpemerker og vet at Netzsch har systemer som lever lengre, samt tar 30-50% mindre tid å vedlikeholde enn tilsvarende pumper. Vi gleder oss til å fortelle markedet om dette», forteller Bergmann.

Om Fuglesangs AS

Fuglesangs fyller 100 år i 2016 og har jobbet med utvikling, salg og service av pumpesystemer i mer enn 30 år. Virksomheten flyttet i sommer tre verksteder og hovedkontor til  nyoppussede lokaler på Alnabru i Oslo. Her sitter selgere, mekanikere, prosjektledere, ingeniører og resten av support apparatet under ett og samme tak. Verkstedet er velutstyrt og inkluderer blant annet 25 tonn krankapasitet, pumpe testanlegg, sveising og bearbeidingsutstyr, samt nytt utstyr for sandblåsing og belegning med keramiske komposittmaterialer.  

Om NETZSCH Pumps & Systems

NETZSCH er en innovasjons-leder i markedet for eksenter-skruepumper, markedsført under navnet NEMO® i mer enn seksti år. Selskapet tilbyr også et bredt spekter andre fortrengerpumper slik som  TORNADO® lobepumper, NOTOS® fler-skruepumper, kvernpumper og diverse tilleggsutstyr. Applikasjoner inkluderer injeksjon, dosering, slam, avløp, hygienisk, samt et stort utvalg olje og gass applikasjoner som produsert vann, olje, nedihulls- og fler-fase pumpesystem i henhold til API 676.  

NETZSCH er basert i Bavaria i Tyskland og har rundt 2000 ansatte fordelt på 5 produksjonssteder og 30 salgsselskap rundt om i verden. Selskapet har en samlet produksjon på over 50,000 pumper per år.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.