Emerson gayeway crop

Nettverksytelse og sikkerhet avgjørende for å lykkes

Neste generasjon Gateway

En industriell nettverksløsning som kombinerer Emersons ekspertise innen industriell automasjon og applikasjoner, med Ciscos innovative løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet og IT-infrastruktur.

I takt med behovet for økt produktivitet, lavere vedlikeholdskostnader og en forbedret sikkerhet for personellet, øker også investeringen av robuste løsninger innen sensornettverk kombinert med skalerbare operasjonelle analyseverktøy for bedre samhandling og beslutningsgrunnlag. Da er nettverksytelse og sikkerhet avgjørende for å lykkes.

Emerson introduserer nå i partnerskap med Cisco neste generasjons industrielle trådløse nettverksløsning. Den nye Emerson Trådløse 1410S Gateway sammen med Cisco Catalyst® IW6300 aksesspunkt kombinerer det nyeste innen trådløs teknologi med avansert WirelessHART® sensorteknologi, ISA-100 og WiFi.

- En IIoT-løsning som forenkler databehandlingen og forbedrer produktivitet, pålitelighet og sikkerhet ved å levere sikker data selv i de tøffeste miljøer, forteller Øystein Moe BDM Wireless Solutions hos Emerson.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...