Emerson gayeway crop

Nettverksytelse og sikkerhet avgjørende for å lykkes

Neste generasjon Gateway

En industriell nettverksløsning som kombinerer Emersons ekspertise innen industriell automasjon og applikasjoner, med Ciscos innovative løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet og IT-infrastruktur.

I takt med behovet for økt produktivitet, lavere vedlikeholdskostnader og en forbedret sikkerhet for personellet, øker også investeringen av robuste løsninger innen sensornettverk kombinert med skalerbare operasjonelle analyseverktøy for bedre samhandling og beslutningsgrunnlag. Da er nettverksytelse og sikkerhet avgjørende for å lykkes.

Emerson introduserer nå i partnerskap med Cisco neste generasjons industrielle trådløse nettverksløsning. Den nye Emerson Trådløse 1410S Gateway sammen med Cisco Catalyst® IW6300 aksesspunkt kombinerer det nyeste innen trådløs teknologi med avansert WirelessHART® sensorteknologi, ISA-100 og WiFi.

- En IIoT-løsning som forenkler databehandlingen og forbedrer produktivitet, pålitelighet og sikkerhet ved å levere sikker data selv i de tøffeste miljøer, forteller Øystein Moe BDM Wireless Solutions hos Emerson.

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...