Emerson gayeway crop

Nettverksytelse og sikkerhet avgjørende for å lykkes

Neste generasjon Gateway

En industriell nettverksløsning som kombinerer Emersons ekspertise innen industriell automasjon og applikasjoner, med Ciscos innovative løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet og IT-infrastruktur.

I takt med behovet for økt produktivitet, lavere vedlikeholdskostnader og en forbedret sikkerhet for personellet, øker også investeringen av robuste løsninger innen sensornettverk kombinert med skalerbare operasjonelle analyseverktøy for bedre samhandling og beslutningsgrunnlag. Da er nettverksytelse og sikkerhet avgjørende for å lykkes.

Emerson introduserer nå i partnerskap med Cisco neste generasjons industrielle trådløse nettverksløsning. Den nye Emerson Trådløse 1410S Gateway sammen med Cisco Catalyst® IW6300 aksesspunkt kombinerer det nyeste innen trådløs teknologi med avansert WirelessHART® sensorteknologi, ISA-100 og WiFi.

- En IIoT-løsning som forenkler databehandlingen og forbedrer produktivitet, pålitelighet og sikkerhet ved å levere sikker data selv i de tøffeste miljøer, forteller Øystein Moe BDM Wireless Solutions hos Emerson.

Axflow Wika crop

AxFlow AS - mangeårig distributør for WIKA i Norge

Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger

WIKA er en global markedsleder innen måling av trykk, temperatur, nivå og flow og har blitt representert i Norge siden 1991 av AxFlow AS. I samarbeid med kundene utvikler de omfattende løsninger basert på måletekniske komponenter av høy kvalitet, som til slutt blir integrert i de ulike prosessapplikasjonene.

les mer...
Schneider masterPact crop

Ny effektbryter for maritime applikasjoner

33 % av alle skip vil ha batterier som energikilde innen 2050

Schneider Electric lanserer MasterPact NW EPDC-D 1100V DC, en effektbryter som er testet, godkjent og sertifisert for maritime applikasjoner. - En tydelig trend innen skipsdesign de siste årene er økt bruk av hybride elektriske fremdriftssystemer, forklarer Lasse Baugerud, Offer Manager i Schneider Electric.

les mer...
David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...