MTT crop

Rr i tråd med selskapets strategi om å styrke konkurransekraften mot industri

MTT (Mongstad TavleTeknikk AS) etablerer seg i Bergen

MTT startet fra 1. juli 2020 opp produksjon og prosjektering av elektriske systemløsninger og tavler i Salhusvegen 55 i Bergen. Lokaliteten har vært benyttet til tavleproduksjon i en årrekke og er godt egnet for MTT sin videre satsning.

MTT er en ledende tavleprodusent og systemintegrator lokalisert på Mongstad og Frekhaug i Nordhordland. Selskapet produserer og leverer elektriske tavlesystemer, frekvens-omformerdrifter og produkter innen elektro og automatisering, samt ingeniørtjenester, installasjon og service.

Lokaliteten i Salhusvegen 55 vil utgjøre en ny avdeling i MTT. Vi er glade for å kunne ønske tidligere nøkkelpersoner i Elpa AS sin organisasjon og produksjon velkommen i selskapet. Vi er trygge på at tavlebyggere med høy kompetanse, lojale kunder og et godt rykte i markedet vil styrke MTT og gi oss muligheten til å yte enda bedre service i tiden som kommer

MTT sin etablering i Bergen er i tråd med selskapets strategi om å styrke konkurransekraften mot industrimarkedet og oppnå større nærhet til kunder i Bergen og omegn. Selskapets aktivitet på Mongstad vil ikke bli direkte påvirket av etableringen og vår målsetning er videre vekst på begge lokasjoner.

MTT vil etter utvidelsen ha 60 ansatte inklusive lærlinger.

 

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...