MRC Johan 2 crop

Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden

MRC Global Norway vinner kontrakt på Johan Sverdup fase II

MRC Global Norway har vunnet en kontrakt med Equinor for levering av Instrument Tubing & Fittings som omfatter b.la. Hoke instrumentventiler og Gyrolok fittings, samt instrumentrør til prosjektet Johan Sverdrup Fase 2.

MRC Global Norway har tilsvarende kontrakt på fase 1 av Johan Sverdrup prosjektet og vant også tidligere i år kontrakt for Johan Castberg for samme type utstyr.

«Vi er stolte over at Equinor har valgt å fornye tilliten til vår organisasjon ved å tildele oss kontrakten også på fase 2 av Johan Sverdrup prosjektet. Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden som har behov for disse produktene og løsningene til prosjektet, men vår organisasjon i Norge og internasjonalt står klar til å håndtere jobben på samme profesjonelle måte som i første del av prosjektet» sier Anders Landa, administrerende direktør i MRC Global Norway. Han føyer til at selskapet nylig har ansatt to meget erfarne personer fra bransjen, Trond Grønhilder (tidligere Hitec Products) og Rune Grasdal (Tidligere Parker Hannifin). «Disse dyktige karene har begynt hos oss nå etter ferien, og vil tilføre organisasjonen enda mer ekspertise og profesjonalitet innen produktområdet og prosjektgjennomføring»

MRC Global Norway sin instrumentavdeling i Stavanger (tidligere Teamtrade) har levert Hoke Gyrolok fittings, ventiler og annet utstyr fra produsenten Circor i over 30 år og har et apparat på rundt 15 spesialister i ulike funksjoner med kompetanse på disse produktene.

«Lageret fylles nå opp med utstyr for å betjene de store ongoing prosjektene i tillegg til kunder som benytter utstyret i drift. Som distributør av Hoke og Gyrolok-produkter må vi hele tiden være på hugget for å sørge for at kundene får det de har behov for til riktig tid» avslutter Landa.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.