MRC Johan 2 crop

Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden

MRC Global Norway vinner kontrakt på Johan Sverdup fase II

MRC Global Norway har vunnet en kontrakt med Equinor for levering av Instrument Tubing & Fittings som omfatter b.la. Hoke instrumentventiler og Gyrolok fittings, samt instrumentrør til prosjektet Johan Sverdrup Fase 2.

MRC Global Norway har tilsvarende kontrakt på fase 1 av Johan Sverdrup prosjektet og vant også tidligere i år kontrakt for Johan Castberg for samme type utstyr.

«Vi er stolte over at Equinor har valgt å fornye tilliten til vår organisasjon ved å tildele oss kontrakten også på fase 2 av Johan Sverdrup prosjektet. Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden som har behov for disse produktene og løsningene til prosjektet, men vår organisasjon i Norge og internasjonalt står klar til å håndtere jobben på samme profesjonelle måte som i første del av prosjektet» sier Anders Landa, administrerende direktør i MRC Global Norway. Han føyer til at selskapet nylig har ansatt to meget erfarne personer fra bransjen, Trond Grønhilder (tidligere Hitec Products) og Rune Grasdal (Tidligere Parker Hannifin). «Disse dyktige karene har begynt hos oss nå etter ferien, og vil tilføre organisasjonen enda mer ekspertise og profesjonalitet innen produktområdet og prosjektgjennomføring»

MRC Global Norway sin instrumentavdeling i Stavanger (tidligere Teamtrade) har levert Hoke Gyrolok fittings, ventiler og annet utstyr fra produsenten Circor i over 30 år og har et apparat på rundt 15 spesialister i ulike funksjoner med kompetanse på disse produktene.

«Lageret fylles nå opp med utstyr for å betjene de store ongoing prosjektene i tillegg til kunder som benytter utstyret i drift. Som distributør av Hoke og Gyrolok-produkter må vi hele tiden være på hugget for å sørge for at kundene får det de har behov for til riktig tid» avslutter Landa.

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...