MRC Johan 2 crop

Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden

MRC Global Norway vinner kontrakt på Johan Sverdup fase II

MRC Global Norway har vunnet en kontrakt med Equinor for levering av Instrument Tubing & Fittings som omfatter b.la. Hoke instrumentventiler og Gyrolok fittings, samt instrumentrør til prosjektet Johan Sverdrup Fase 2.

MRC Global Norway har tilsvarende kontrakt på fase 1 av Johan Sverdrup prosjektet og vant også tidligere i år kontrakt for Johan Castberg for samme type utstyr.

«Vi er stolte over at Equinor har valgt å fornye tilliten til vår organisasjon ved å tildele oss kontrakten også på fase 2 av Johan Sverdrup prosjektet. Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden som har behov for disse produktene og løsningene til prosjektet, men vår organisasjon i Norge og internasjonalt står klar til å håndtere jobben på samme profesjonelle måte som i første del av prosjektet» sier Anders Landa, administrerende direktør i MRC Global Norway. Han føyer til at selskapet nylig har ansatt to meget erfarne personer fra bransjen, Trond Grønhilder (tidligere Hitec Products) og Rune Grasdal (Tidligere Parker Hannifin). «Disse dyktige karene har begynt hos oss nå etter ferien, og vil tilføre organisasjonen enda mer ekspertise og profesjonalitet innen produktområdet og prosjektgjennomføring»

MRC Global Norway sin instrumentavdeling i Stavanger (tidligere Teamtrade) har levert Hoke Gyrolok fittings, ventiler og annet utstyr fra produsenten Circor i over 30 år og har et apparat på rundt 15 spesialister i ulike funksjoner med kompetanse på disse produktene.

«Lageret fylles nå opp med utstyr for å betjene de store ongoing prosjektene i tillegg til kunder som benytter utstyret i drift. Som distributør av Hoke og Gyrolok-produkter må vi hele tiden være på hugget for å sørge for at kundene får det de har behov for til riktig tid» avslutter Landa.

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...