MRC Johan 2 crop

Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden

MRC Global Norway vinner kontrakt på Johan Sverdup fase II

MRC Global Norway har vunnet en kontrakt med Equinor for levering av Instrument Tubing & Fittings som omfatter b.la. Hoke instrumentventiler og Gyrolok fittings, samt instrumentrør til prosjektet Johan Sverdrup Fase 2.

MRC Global Norway har tilsvarende kontrakt på fase 1 av Johan Sverdrup prosjektet og vant også tidligere i år kontrakt for Johan Castberg for samme type utstyr.

«Vi er stolte over at Equinor har valgt å fornye tilliten til vår organisasjon ved å tildele oss kontrakten også på fase 2 av Johan Sverdrup prosjektet. Det er krevende med så mange underleverandører rundt om i verden som har behov for disse produktene og løsningene til prosjektet, men vår organisasjon i Norge og internasjonalt står klar til å håndtere jobben på samme profesjonelle måte som i første del av prosjektet» sier Anders Landa, administrerende direktør i MRC Global Norway. Han føyer til at selskapet nylig har ansatt to meget erfarne personer fra bransjen, Trond Grønhilder (tidligere Hitec Products) og Rune Grasdal (Tidligere Parker Hannifin). «Disse dyktige karene har begynt hos oss nå etter ferien, og vil tilføre organisasjonen enda mer ekspertise og profesjonalitet innen produktområdet og prosjektgjennomføring»

MRC Global Norway sin instrumentavdeling i Stavanger (tidligere Teamtrade) har levert Hoke Gyrolok fittings, ventiler og annet utstyr fra produsenten Circor i over 30 år og har et apparat på rundt 15 spesialister i ulike funksjoner med kompetanse på disse produktene.

«Lageret fylles nå opp med utstyr for å betjene de store ongoing prosjektene i tillegg til kunder som benytter utstyret i drift. Som distributør av Hoke og Gyrolok-produkter må vi hele tiden være på hugget for å sørge for at kundene får det de har behov for til riktig tid» avslutter Landa.

 

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...