NORD_71_FrameSize_SmoothBodyMotors crop

Ytelsesnivået IE3 garanterer ressursbesparende drift

Motorer med glatt overflate fra NORD DRIVESYSTEMS kommer i ny størrelse

NORD DRIVESYSTEMS tilbyr et bredt utvalg motorer med glatt overflate til industrier og applikasjoner med høye krav til hygiene. Drivspesialisten har nå utviklet en ekstra motorstørrelse for å få et komplett utvalg av motorer med lavere effekt.

De nye motorene i størrelse 71 er tilgjengelige i tre effektklasser: 0,12 kW, 0,18 kW og 0,25 kW. Ytelsesnivået IE3 garanterer ressursbesparende drift. Aluminiumshusene (beskyttelsesklasse IP66) beskytter motorene mot korrosjon. Den innovative overflatebehandlingen nsd tupH kan velges for ekstra beskyttelse. NORDs motorer med glatt overflate er vifteløse, og bidrar derfor til å motvirke spredning av bakterier i produksjonen.

Den modulbaserte designen gir stor fleksibilitet med sine mange utstyrsalternativer. Varianter med kondensutløp (lukket), tettkapslet koblingsboks, antikondens-varmeelement, temperatursensor, temperaturmonitor og/eller beskyttelsesklasse IP69K, bidrar blant annet til å gjøre motorene egnet til mange forskjellige applikasjoner. Motorene er tilgjengelige i forskjellige versjoner. Dette fører til at de egner seg for hele NORD-sortimentet, og spesielt til bruk sammen med NORDs aluminiumsdrev med glatt overflate (NORDBLOC.1 tannhjulsgir, NORDBLOC.1 vinkelgir og SMI-snekkegir).

NORDs motorer med glatt overflate er spesialutviklet for enkel rengjøring, og har jevne overflateoverganger der det er mulig. Dette betyr at rengjøringsvæsker og skum enkelt skylles av. Den rengjøringsvennlige designen gjør motorene ekstra godt egnet til applikasjoner i næringsmiddelindustrien.
 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.