Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

Selskapet har dermed nådd målet, som opprinnelig var satt til 2025, betydelig tidligere enn planlagt – til tross for alle motgangene de siste årene med krise.

Faktisk har det globalt posisjonerte selskapet mestret utfordringene siden starten av Corona-pandemien veldig godt. Etter et innledende fall i salget på 9 % i 2020, kunne Pepperl+Fuchs registrere en samlet økning i salget på mer enn 40 % i de to årene etter pandemien.

Stor suksess til tross for utfordrende tider

Det faktum at dette ble oppnådd til tross for de enormt anspente forholdene forårsaket av pandemien, forsyningsvanskeligheter, drastisk inflasjon og sist, men ikke minst, krigen i Ukraina og gassmangelen, gjør Dr. Gunther Kegel, konsernsjef i Pepperl+Fuchs, veldig stolt: "Uten det spesielle engasjementet fra våre mer enn 7000 ansatte over hele verden i disse ekstraordinære tider, ville denne storslåtte suksessen ikke vært mulig. For dette vil vi uttrykke vår spesielle takknemlighet til hver og en av dem på vegne av aksjonærfamiliene og styret."

Utsiktene for fremtiden er tilsvarende optimistiske. "Dette enestående resultatet vil tillate oss å fortsette å gjøre strategiske investeringer og konsekvent utvide arbeidsstyrken vår i fremtiden for å sikre langsiktig suksess for selskapet vårt," fortsatte Dr. Kegel.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...