Flowteknikk mini flowmeter crop

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter

MI-Serie Industriell mini Cori-Flow

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter fra CORI-FLOW, forhandles av Flow-Teknikk. Kan brukes for veldig nøyaktig måling og dosering av ultralave flowrater. 

MI mini CORI-FLOW ™ er en presis og kompakt coriolis massemåler. Måleren er designet for å kunne brukes innen industrielle lav-flow applikasjoner. Et område hvor det ikke har vært andre alternativ før nå. Bronkhorst® modell MI serie Masseflowmåler er egnet for meget nøyaktig måling av gass- eller væskestrømningsområder mellom 0-2 kg/h (MI 130) og 0-30 kg/h (MI140) ved driftstrykk opp til 200 bar (høyere trykk kan leveres ved forespørsel). MI 120 lanseres senere, med et måleområde på 0-200 g/h. Elektronikkhuset er robust med IP 67 beskyttelse og SS316 utførelse. Måleren er tilgjengelig med ATEX-godkjenning for bruk i Sone 2-farlige områder. Måleren har en nøyaktighet på 0,2 % av avlest verdi.

Instrumentet inneholder et mikroprosessorbasert PC-kort med signal- og feltbuskonvertering og en integrert PID-regulator

Ved utviklingen av mini Cori-Flow serien, har Bronkhorst oppnådd et teknologisk gjennombrudd for coriolis måling. Ved å lansere kompakte, og kostnadseffektive målere og kontrollere for presis måling av veldig lave flow-rater. Bronkhorst sitt design av mini-coriolis gir meget bra ytelse, selv ved forandringer i prosessforhold.

  • Høy nøyaktighet, god repeterbarhet
  • Rask respons
  • Uavhengig av væskeegenskaper
  • Ekstra tetthet og temperaturutgang
  • Kompakt, robust (IP67) og SS316 design
  • ATEX-godkjenning Cat.3, Zone 2
  • Standard 4-20 mA eller 0-10V utgang
  • Standard RS 232 utgang

 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.