Nemko styreleder crop

Vi skal gripe disse mulighetene

Mette Solstrand ny styreleder i Nemko

Mette Solstrand, administrerende direktør i Teleplan Consulting er valgt til ny styreleder i Nemko, et av Norges mest globale selskaper med 24 kontorer på fire kontinenter.

Den nye styrelederen har to års fartstid som styremedlem samme sted.

-Jeg har et sterkt ønske om å bidra til at Nemko som organisasjon blir enda mer samkjørt, mer effektivt og kan utnytte til fulle den betydelige kompetansen som finnes i selskapet. Vi har mange utfordringer og muligheter fremover. Markedet er i kontinuerlig endring, det kommer nye produkter, nye krav og nye standarder. Vi skal gripe disse mulighetene til å tilby global markedsadgang basert på testing, inspeksjon og sertifisering, sier Mette Solstrand.

Nemko har fått en styreleder som har lang erfaring med å skape lønnsom vekst. Hun har i fem år med suksess ledet Teleplan Consulting, et konsulentselskap med internasjonal profil.

I flere år har Nemko slitt med negative resultater. Men i år er denne utviklingen snudd. Nemko leverer positive resultater i 2014. Mette Solstrands erfaring som strategisk og operativ leder vil bidra til at Nemko bedrer lønnsomheten og utnytter sin globale posisjon på best mulig måte.

- Vi i styret skal bruke vår erfaring og kompetanse til positiv markedsføring, nettverksbygging og styrke eierskapet til selskapet. Styret skal vise et betydelig engasjement og bidra sammen med ledelsen og de ansatte, sier Mette Solstrand.
 
Mette Solstrand (48) er master i endringsledelse fra BI, har utdannelse i økonomi og administrasjon fra distriktshøyskole, IT-ingeniør og har deltatt på INSEADs executive management program. Hun har erfaring fra lederstillinger i CapGemini og Seria før hun for fem år siden ble administrerende direktør for Teleplan Consulting.
 
Nemko tilbyr testing, sertifisering og markedsadgang for elektrotekniske produkter og installasjoner. Selskapet har 525 ansatte og kontorer i 24 land. Hovedkontoret er i Gaustadallen i Oslo.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.