Danfoss tunnel crop

Fordelene forlenger motorens levetid

Mer frihet i design med utvidet uskjermet motorkabellengde

Nå kan du nyte større frihet i ditt tekniske design, fordi VLT® All-mode Filter MCC 201 lar deg designe med færre begrensninger på motorkabellengden. På grunn av forbedringer i trådbåret og HF båret stråling, kan applikasjonen opprettholde frekvensomformerens nominelle EMC klasse for uskjermede kabler som er opp til 1000 meter lang.

Filteret forbedrer motorens forsyningskvalitet ved å filtrere fase-fase og fase-jord til en sinusformet forsyning. Denne forbedrede motorforsyning gir god motorbeskyttelse ved å eliminere belastning av motor lagerstrøm og motorisolering. Disse fordelene forlenger motorens levetid.

All-Pole sinusfiltret fjerner de høyere frekvenser av frekvensomformerens PWM utgangssignal, mellom fase-fase og fase-jord, slik at signalet heretter kan betraktes som sinusformet. En sinusformet forsyning reduserer krav til motorisolering, eliminerer motor lagerstrøm og forlenger motorens levetid.

Rask og enkel installasjon av VLT® All-mode Filter MCC 201 

Det krever en minimal teknisk innsats å installere filteret med frekvensomformerne, da VLT® frekvensomformere er designet til å betjene VLT® All-mode Filter MCC 201 ved hjelp av en automatisert funksjon, som gjør det mulig med matchende driftsbetingelser.

Mange fordeler ved VLT® All-mode Filter MCC 201

Kort sagt gir VLT® All-mode Filter MCC 201 følgende fordeler:

  • Mulighet for å designe til uskjermede kabellengder på opp til 1000 meter samtidig med at den nominelle EMC-yteevne oppretholdes
  • Utvidet designramme for frekvensomformeren med minimal teknisk innsats
  • Forbedret motorbeskyttelse ved å eliminere motor lagerstrøm og belastning av motorisolering
Fiskal-kalibrering crop

Korrekte målinger er lønnsomt

Målefeil på 0,3 prosent kan dette utgjøre et års tap på hele 1 milliard kroner

Hver dag strømmer enorme mengder olje og gass gjennom diverse produksjons- og salgskanaler. En måleusikkerhet på 0,3% er det maksimale som tillates per i dag ifølge Oljedirektoratets forskrift om fiskal kvantumsmåling av olje og gass. Dette kan virke ekstremt nøyaktig, men når det er store verdier i spill blir også konsekvensene ved tilsynelatende små avvik dyre.

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...
Danfoss optimalisere crop

Oppnå store energibesparelser

Kan også tilby grunnleggende opplæring

Det er mulig å oppnå høyere energibesparelser og få mest mulig ut av en frekvensomformere installasjon. Brukerne kan faktisk oppnå opp til 20 prosent årlig energibesparelse helt fra første oppstart med DrivePro® Start-up fra Danfoss

les mer...
Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

les mer...