Steut HMI crop

steute har utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger

Menneske-maskin-grensesnitt for varierte forhold

Ex-styreenheter med utvidet temperaturområde. Med de nye modellene i produktserien Ex BF 80, fra steute som forhandles av Elteco AS, retter ikke Extremes seg mot massemarkedet for brukere av menneske-maskin-grensesnitt.

Det er nemlig en grunnleggende forskjell mellom disse nye enhetene og vanlige produkter: de har blitt utviklet spesielt til bruk i eksplosjonsfarlige miljøer og temperaturer mellom -60°C og +65°C.

Den nye serien har innfatninger i tre ulike størrelser, for å inkorporere én, to eller tre elementer. Brukerne kan velge mellom ulike utløsere, signallamper og nøkkelbrytere, inkludert nødstoppknapper og røde soppknapper. Alle modeller passer til montering på f.eks. maskinavlukker, vegger eller paneler – også, spesielt i ugjestmilde miljøer med mye slitasje. De overholder beskyttelsesklasse IP 66 og har blitt utviklet spesielt for ekstrem bruk.

Etter ønske fra noen av våre kunder har steute utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger. Dette har blitt gjort mulig gjennom redesign av alle utløsere. Knapt synlig for øyet omfatter den nye designen funksjoner som forseglinger, som passer for enda lavere temperaturer.

Det utvidede temperaturområdet ned til -60°C er inkludert i ATEX/IECEx-godkjenningen. Den åpner for nye alternativer for steutes Ex-kommandoenheter, for eksempel for skipsbygging, offshoreteknologi og olje- og gassindustrien. Det laveste temperaturområdet for steutes Extreme-bryterenheter vokser dermed stadig.

 

Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...
FG Lapp crop

Behov for å måle og overvåke trådløst i Ex-område

ATEX-sertifisert Ex-d kapsling med tilhørende gjennomføringer

Lapp Automaatio, som forhandles av FG – Tech, tilbyr nå muligheten til å installere det trådløse IoTKey® måle- og fjernovervåkingssystemet i eksplosjonsfarlige områder. Den lange rekkevidden og batterilevetiden, samt god immunitet mot forstyrrelser, er som før.

les mer...