Steut HMI crop

steute har utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger

Menneske-maskin-grensesnitt for varierte forhold

Ex-styreenheter med utvidet temperaturområde. Med de nye modellene i produktserien Ex BF 80, fra steute som forhandles av Elteco AS, retter ikke Extremes seg mot massemarkedet for brukere av menneske-maskin-grensesnitt.

Det er nemlig en grunnleggende forskjell mellom disse nye enhetene og vanlige produkter: de har blitt utviklet spesielt til bruk i eksplosjonsfarlige miljøer og temperaturer mellom -60°C og +65°C.

Den nye serien har innfatninger i tre ulike størrelser, for å inkorporere én, to eller tre elementer. Brukerne kan velge mellom ulike utløsere, signallamper og nøkkelbrytere, inkludert nødstoppknapper og røde soppknapper. Alle modeller passer til montering på f.eks. maskinavlukker, vegger eller paneler – også, spesielt i ugjestmilde miljøer med mye slitasje. De overholder beskyttelsesklasse IP 66 og har blitt utviklet spesielt for ekstrem bruk.

Etter ønske fra noen av våre kunder har steute utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger. Dette har blitt gjort mulig gjennom redesign av alle utløsere. Knapt synlig for øyet omfatter den nye designen funksjoner som forseglinger, som passer for enda lavere temperaturer.

Det utvidede temperaturområdet ned til -60°C er inkludert i ATEX/IECEx-godkjenningen. Den åpner for nye alternativer for steutes Ex-kommandoenheter, for eksempel for skipsbygging, offshoreteknologi og olje- og gassindustrien. Det laveste temperaturområdet for steutes Extreme-bryterenheter vokser dermed stadig.

 

Eplan User_interface crop

I skyen: Finn enhetsdata raskere og begynn å arbeide umiddelbart

Sparer tid innen design og fører til raske resultater

Den nyeste versjonen av EPLAN Data Portal, som gir brukerne komponent- og enhetsdata for designkonstruksjon via nettet, ble lansert tidlig i juni 2020. Portalen er nå eksklusivt integrert i EPLAN ePulse-skyen.

les mer...
MTT crop

MTT (Mongstad TavleTeknikk AS) etablerer seg i Bergen

Rr i tråd med selskapets strategi om å styrke konkurransekraften mot industri

MTT startet fra 1. juli 2020 opp produksjon og prosjektering av elektriske systemløsninger og tavler i Salhusvegen 55 i Bergen. Lokaliteten har vært benyttet til tavleproduksjon i en årrekke og er godt egnet for MTT sin videre satsning.

les mer...
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Fra tidlig i 2021 skal NORD også bygge et automatisk lager for små deler

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

les mer...
OR_Screwdriver_040_02 crop

OnRobot lanserer en komplett plug-and-play intelligent skrutrekker

Skrutrekkeren kan oppdage feil skruelengde

Den nye skrutrekkeren fra OnRobot kan tas i bruk og overføres til nye oppgaver på få minutter. Den har innebygde smarte funksjoner – deriblant presis kontroll av dreiemoment og integrert aksel – som forenkler programmeringen og fremmer produktiviteten, kvaliteten og avkastningen

les mer...