Krohne Profinet crop

Rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon med pålitelig kommunikasjon

Mengdemålere med PROFINET

KROHNE utvider med dette utvalget for digital kommunikasjon. Coriolis og magnetisk induktive mengdemålere kan nå leveres med Profinet.  Industrielt Ethernet gir nye muligheter for hvordan feltutstyr integreres i kontrollsystemet.

PROFINET IO er en av de mest brukte løsningene for kommunikasjon innen fabrikk og prosessautomasjon. 

  • Aktuelle industri, Vann og avløp eller næringsmiddel. Vi har mengdemålere for enhver applikasjon.
  • Med industrielt Ethernet får du prosessdata og diagnose direkte over et digitalt grensesnitt.
  • Mer informasjon og enklere integrasjon i overordnet kontrollsystem. 
  • Fleksibelt og sikkert med Integrert 2-port switch. Støtte for kommunikasjon i redundant ring.

Ethernet er en kjent og velprøvd teknologi.  Benyttet i industrien omtales dette som Industrielt Ethernet. Feltutstyr som frekvensomformere, motorstartere, ventiler og instrumentering kan kommunisere på et felles grensesnitt. Med Profinet IO får du rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon gjennom pålitelig to-veis kommunikasjon. 

Få mer informasjon fra prosessen:

Dagens smarte instrumenter måler mange størrelser. En konvensjonell mengdemåler sender gjerne ut primærverdien ut på mA utgangen. All annen informasjon forblir i ubrukt mengdemåleren, med mindre operatøren leser den ut manuelt fra lokalt display. Med Profinet blir all relevant informasjon enkelt tilgjengelig i overordnet kontrollsystem. Operatøren kan få flere måleveridier i tillegg til viktig diagnoseinformasjon om både prosessen og instrumentet i seg selv. Ledeevne, temperatur, luft i medie, delvis fylt rør, tetthet og feilmeldinger er noen eksempler på informasjon som er nyttig for operatøren.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.