Alma Johanns

Omformertopologiene oppnår en kraftig forbedret totalregulering

Med reduksjon av termisk tap kan driftstemperaturen utvides

Elfa Distrelec legger til Traco Powers TEC 2 og 3 (WI)-serienes neste generasjons 2- og 3-watts SIP-8 DC/DC-omformere i nettbutikken. Med fremragende ytelse til en overkommelig pris forhandler nå Elfa Distrelec, de nye TEC 2 og 3 (WI)-seriene fra den kjente produsenten av strømforsyninger, Traco Power.

Michael Bruderer, leder for High Service Distribution hos Traco Power, har uttalt: «De fire nye DC/DC-omformerseriene muliggjør betydelig forbedret effektivitet. Med en reduksjon av termisk tap kan driftstemperaturen utvides, og dekker nå fra -40 °C opptil +95 °C (med belastningsreduksjon). Sammen med Elfa Distrelec ønsker vi i Traco Power å sørge for at fagpersoner får produkter som de kan stole på for å få jobben gjort.»

Designet til TEC-serien kombinerer forbedret karakteristikk med pålitelighet og kostnadseffektivitet i forhold til de utbredte 2- og 3-watts SIP-8 DC/DC-omformerne. Disse nye DC/DC-omformerne fra Traco Power er konstruert for å oppfylle sikkerhetsstandardene IEC/EN/UL 62368-1 og UL 60950-1, og er godt egnet for å dekke bransjens generelle formål.

Omformertopologiene oppnår en kraftig forbedret totalregulering på mellom 0,2 og 1 %. Videre takler nå versjonene med 4,5 VDC-inngang opptil 18 VDC.

Steve Herd, CEO hos Elfa Distrelec, har uttalt: «Kundene våre ønsker kvalitetsprodukter som de kan stole på, til rimelige priser og hentet fra de mest innovative leverandørene i verden. Elfa Distrelecs partnerskap med Traco Power, og vår evne til å lagerføre den seneste teknologien deres, er et eksempel på vår dedikasjon til å pleie nære relasjoner med leverandørene. Alt dette for å sikre at kundene får de nyeste produktene til rett tid for å fullføre deres unike prosjekter.»

Om Elfa Distrelec:

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi. Gjennom mer enn 40 år har Elfa Distrelec utviklet sterke relasjoner innad i bransjen og fortsetter å introdusere de nyeste produktene og innovative teknologiene fra ledende og nye produsenter. Elfa Distrelec bygger virksomheten sin på å innfri kundenes krav, ha en tydelig serviceinnstilling og kontinuerlig forbedre kundestøtten. Elfa Distrelec er aktiv i 15 europeiske land, med distribusjonssentre i Nederland og Sveits og et sentralt bedriftssenter i Storbritannia.

Elfa Distrelec startet opp i 1973 og ble i 1979 kjøpt opp av det sveitsiske aksjeselskapet Dätwyler Holding (etablert 1958) hvor de ble del av avdelingen for tekniske komponenter (TeCo).

Eplan User_interface crop

I skyen: Finn enhetsdata raskere og begynn å arbeide umiddelbart

Sparer tid innen design og fører til raske resultater

Den nyeste versjonen av EPLAN Data Portal, som gir brukerne komponent- og enhetsdata for designkonstruksjon via nettet, ble lansert tidlig i juni 2020. Portalen er nå eksklusivt integrert i EPLAN ePulse-skyen.

les mer...
MTT crop

MTT (Mongstad TavleTeknikk AS) etablerer seg i Bergen

Rr i tråd med selskapets strategi om å styrke konkurransekraften mot industri

MTT startet fra 1. juli 2020 opp produksjon og prosjektering av elektriske systemløsninger og tavler i Salhusvegen 55 i Bergen. Lokaliteten har vært benyttet til tavleproduksjon i en årrekke og er godt egnet for MTT sin videre satsning.

les mer...
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Fra tidlig i 2021 skal NORD også bygge et automatisk lager for små deler

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

les mer...
OR_Screwdriver_040_02 crop

OnRobot lanserer en komplett plug-and-play intelligent skrutrekker

Skrutrekkeren kan oppdage feil skruelengde

Den nye skrutrekkeren fra OnRobot kan tas i bruk og overføres til nye oppgaver på få minutter. Den har innebygde smarte funksjoner – deriblant presis kontroll av dreiemoment og integrert aksel – som forenkler programmeringen og fremmer produktiviteten, kvaliteten og avkastningen

les mer...