Alma Johanns

Omformertopologiene oppnår en kraftig forbedret totalregulering

Med reduksjon av termisk tap kan driftstemperaturen utvides

Elfa Distrelec legger til Traco Powers TEC 2 og 3 (WI)-serienes neste generasjons 2- og 3-watts SIP-8 DC/DC-omformere i nettbutikken. Med fremragende ytelse til en overkommelig pris forhandler nå Elfa Distrelec, de nye TEC 2 og 3 (WI)-seriene fra den kjente produsenten av strømforsyninger, Traco Power.

Michael Bruderer, leder for High Service Distribution hos Traco Power, har uttalt: «De fire nye DC/DC-omformerseriene muliggjør betydelig forbedret effektivitet. Med en reduksjon av termisk tap kan driftstemperaturen utvides, og dekker nå fra -40 °C opptil +95 °C (med belastningsreduksjon). Sammen med Elfa Distrelec ønsker vi i Traco Power å sørge for at fagpersoner får produkter som de kan stole på for å få jobben gjort.»

Designet til TEC-serien kombinerer forbedret karakteristikk med pålitelighet og kostnadseffektivitet i forhold til de utbredte 2- og 3-watts SIP-8 DC/DC-omformerne. Disse nye DC/DC-omformerne fra Traco Power er konstruert for å oppfylle sikkerhetsstandardene IEC/EN/UL 62368-1 og UL 60950-1, og er godt egnet for å dekke bransjens generelle formål.

Omformertopologiene oppnår en kraftig forbedret totalregulering på mellom 0,2 og 1 %. Videre takler nå versjonene med 4,5 VDC-inngang opptil 18 VDC.

Steve Herd, CEO hos Elfa Distrelec, har uttalt: «Kundene våre ønsker kvalitetsprodukter som de kan stole på, til rimelige priser og hentet fra de mest innovative leverandørene i verden. Elfa Distrelecs partnerskap med Traco Power, og vår evne til å lagerføre den seneste teknologien deres, er et eksempel på vår dedikasjon til å pleie nære relasjoner med leverandørene. Alt dette for å sikre at kundene får de nyeste produktene til rett tid for å fullføre deres unike prosjekter.»

Om Elfa Distrelec:

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi. Gjennom mer enn 40 år har Elfa Distrelec utviklet sterke relasjoner innad i bransjen og fortsetter å introdusere de nyeste produktene og innovative teknologiene fra ledende og nye produsenter. Elfa Distrelec bygger virksomheten sin på å innfri kundenes krav, ha en tydelig serviceinnstilling og kontinuerlig forbedre kundestøtten. Elfa Distrelec er aktiv i 15 europeiske land, med distribusjonssentre i Nederland og Sveits og et sentralt bedriftssenter i Storbritannia.

Elfa Distrelec startet opp i 1973 og ble i 1979 kjøpt opp av det sveitsiske aksjeselskapet Dätwyler Holding (etablert 1958) hvor de ble del av avdelingen for tekniske komponenter (TeCo).

Eplan Efficiency_Studie_4_0_Integrated_User crop

Rapport viser potensial i “Engineering 4.0”

Delvis automatisering av tekniske prosesser oppnår et optimalt kostnad/fordel

European 4.0 Transformation Center (E4TC) på RWTH Aachen Campus har undersøkt den strategiske digitaliseringen av design- og kontrollteknologi og den tekniske utformingen av maskiner og anleggssystemer.

les mer...
Iot oversikt crop

Hvordan orientere seg i jungelen av nyheter

Utviklet for å gi deg en rekke praktiske ideer

Nye, avanserte automatiseringsteknologier dukker stadig opp innen Industrial Internet of Things (IIoT), Industry 4.0 og smart produksjon. Og selv om fremveksten av disse nye mulighetene kan være spennende, kan det være lett å miste synet på hva som fikk deg til å undersøke dem i utgangspunktet.

les mer...
ABB 3000 timer Sub crop

ABB demonstrerer verdens første undervannskraftsystem, signaliserer en ny epoke offshore

Kan gjøres med en enkelt kabel med lite eller intet vedlikehold i opptil 30 år

ABBs banebrytende undervanns kraftdistribusjonssystem og omformerteknologi er kommersielt levedyktig viser en 3000-timers gruntvannstest. Det gir unikt potensial for renere, tryggere og mer bærekraftig olje- og gassproduksjon.

les mer...
Flow-Teknikk Tricor-230k crop

Kan erstatte flere ulike instrumenter

Leveres i 3 forskjellige serier

Tricor coriolis flowmeter, som forhandles av Flow-Teknikk, måler masse-flowen, volumgjennomstrømning , temperatur og tetthet, og kan dermed erstatte flere ulike måleinstrumenter.

les mer...