1293015166

Sørger for en konstant og jevn strømtilførsel til utstyret

Med Online UPS får du en sikker strømforsyning som er enkel å sette opp


Få konstant strømforsyning og beskytt sensitivt utstyr med Online UPS. En online UPS filtrerer og gir en ren sinuskurve til kritiske IT applikasjoner og viktige laster. Perfekt til nødstrømsforsyninger og som avbruddsfri strømforsyning.

 

UPS plasseres mellom forsyning og kritisk enhet, UPS filtrerer og sørger for en konstant og jevn strømtilførsel til utstyret, uavhengig av strømutfall og støy som ligger på nettet. Ca 70 % av behovet for UPS er støyfiltrering og korte strømavbrudd. Dermed sikrer man at anlegget blir forsynt med ren sinuskurve til enhver tid.

Enkle og kosteffektive online 1 fas UPS bordmodeller
UPSene er klare for drift ved mottak av varen. Hvis det er ønskelig kan alarm, SNMP eller modbuskort plugges til. Ved ønske om mer backuptid er det bare å plugge til en eller flere batterikabinett.

Fleksible desentraliserte UPS moduler (DPA) i 10, 20, 50, 100 og 250 kW
Hver modul er en selvstending UPS som sikrer høyest mulig grad av oppetid og servicevennlighet. Service kan utføres mens last er i drift, men man må ha en modul overflødig. Siden hver modul er en UPS, er det enkelt og utvide for kraft og/eller redundans. Power moduler kan flyttes til andre UPS rammer ved behov. Powermodulene sikrer enkel og trygg service og vedlikehold da det kun tar 10 minutter ved modulbytte.

Elteco nye crop

Personalnytt fra Elteco

Fra venstre; Inge Fuglset, Kristin Kraby Skjøldt og Vibeke Lundsholt Bjerke

Som alle andre firmaer og privatpersoner har vi i Elteco vært igjennom to svært spesielle år i 2020 og 2021. Koronapandemien har preget hele samfunnet. Den har gjort at vi har måttet ta mange grep og få til kreative løsninger for å etterkomme smittevernregler, samtidig som bedriften skal drives mest mulig normalt. 

 

les mer...
Vard_Bilde crop

Tett samarbeid for utvikling av helautomatisk fôringssystem

Phoenix Contact, Maritech Systems og Vard Aqua Sunndal AS har samarbeidet i utviklingen av Vard Aqua sin nye generasjon fôringssystemer, med blant annet helautomatiske fôringsroboter og fôringsautomater. Vard Aqua har levert velkjente fôringsprodukter siden 1985, men har nå tatt den nye generasjonen til et nytt nivå hva gjelder automatisering.

Phoenix Contact har levert komponenter samt vært med på utviklingen av HMI-løsningen for enkel oversikt av anlegget.

les mer...
Goodtech Bekas crop

Bergen Elektrokompetanse AS overtar Goodtech sitt tavleverksted på Os

Viderefører de gode tradisjonene tavlevirksomheten har bygget opp

Goodtech har signert en avtale med Bergen Elektrokompetanse AS (BEKAS) om å overta tavlevirksomhet på Os fra 31.1.2022. Transaksjonen er i tråd med selskapets strategiske handlingsplan, hvor selskapet skal fokusere og styrke Goodtech innen kjernevirksomheten robotikk, automasjon og digitalisering.

les mer...
AVEVA_photo_Control-Room_crop

Wonderware Scandinavia bytter navn til AVEVA Select Scandinavia

Vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder

Samtidig utvides samarbeide med AVEVA. Etter 20 år under navnet Wonderware Scandinavia, starter nå et nytt kapittel som AVEVA Select Scandinavia. Alliansen med AVEVA er nok en bekreftelse på selskapenes solide og langvarige samarbeid. Som AVEVA Select-partner kan Wonderware Scandinavia levere hele AVEVAs produktportefølje av ledende industrielle programvareløsninger for økt bærekraft og lønnsomhet. 

les mer...