Schneider lasttykk crop

Gir maskinbyggere muligheten til å redusere størrelse og kostnader

Markedets minste lavtrykkssensor

Den nyeste sensoren i XMLP-familien, Telemecanique Sensors fra Schneider Electric, kombinerer kompakt størrelse og høy pålitelighet for lavtrykksstyring i ulike applikasjoner

Telemecanique Sensors presenterer OsiSense™ XMLP sensor for lavtrykksapplikasjoner.
OsiSense XMLP er den minste elektroniske sensoren for trykk fra -1 til 6 bar(g) (-14.5 til 60 psi) og gir maskinbyggere muligheten til å redusere størrelse og kostnader for maskiner innen et bredt spekter av bruksområder. OsiSense XMLP leveres i meget solid utførelse som er motstandsdyktig mot overtrykk og tøffe driftsforhold.

Kompakt og lett å montere
OsiSense XMLP fra Telemecanique Sensors er betydelig mindre enn alle andre elektroniske lavtrykkssensorer på markedet.Dimensjonene gjør optimal maskinendesign og -installasjon enklere, også ved begrenset plass. Nye OsiSense XMLP er kompatibel med OsiSense ZMLP (display med grensenivå-utganger), direkte montert sammen eller via en M12-mellomkabel. Kombinasjonen åpner for enkel og kostnadseffektiv måling og styring av lave trykk.

Meget robust og pålitelig
Nye OsiSense XMLPs hus er motstandsdyktig mot etsende miljøer i applikasjoner som vannpumper. Sensorens robuste og kompakte kropp holder IP-beskyttelsesgrad opp til IP69K, avhengig av type elektrisk tilkopling (M12, DIN, Packard, eller PVC-kabel). Designet av trykkcellen bidrar til at XMLP-serien tåler høyt overtrykk godt, og er meget slitesterk, selv ved trykkslag.

En komplett serie med mange funksjoner

Med OsiSense XMLP lavtrykkssensorer tilbys maskinbyggernes et enda bredere produktspekter innen trykksensorer fra Telemecanique Sensors. Osisense XMLP lavtrykkssensor støtter flere analoge signalstandarder, ulike medietyper og trykkområder (inkludert kombinerte trykkområder).

For ytterligere informasjon om OsiSense XMLP serien elektroniske trykksensorer kan du besøke Telemecanique Sensors nettsider

Tavle årsmæte crop[1]

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.