ABB MMS Nødknapp apl fam crop

Gjøres for å forhindre brukere fra enhver risiko for elektrisk støt

Manuelle motorstartere – nødutkoblingsapplikasjoner

Oppnå pålitelig og økonomisk løsning for nødstoppfunksjon med manuelle motorstartere helt opp til 80 A.

Nødutkoblingsapplikasjoner reduserer fare for mennesker og omgivelser
Nødstoppfunksjon med manuelle motorstartere fra ABB helt opp til 80 A. Konstruer anlegget ditt i henhold til EN60204-1 stoppkategori 0 i tillegg til juridiske og standardkrav for elektrisk og funksjonell sikkerhet for maskiner. Nødstoppfunksjoner er viktig for maskinsikkerhet og  reduserer fare for menneskeliv og omgivelsene.

Pålitelig og økonomsik lønsing
Ved å kombinere en manuell motorstarter, underspenningsutløser og nødstoppknapp, gi en pålitelig og økonomisk løsning for å ivareta sikkerheten på arbeidsplassen. Nødstopp brukes til å slå av den elektriske strømforsyningen til maskiner og andre laster. Dette gjøres for å forhindre brukere fra enhver risiko for elektrisk støt, og å forhindre skade i forbindelse med roterende/bevegelige maskiner. Som for eksempel, matprosessorer, industriporter, bilvaskeanlegg, løfteinnretninger. Nødutkoblingen utløses vanligvis av en manuell handling fra en serviceperson.

Produktnytt link: https://new.abb.com/news/no/detail/73532/manuelle-motorstartere-nodutkoblingsapplikasjoner

 

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...