nexy_Halle mit Funkwellen crop

Topp moderne dashboard gir en klar visualisering av status

Løsninger for trådløst nettverk for digitalisert produksjon

Nye funksjoner for trådløst nettverk. Trådløs" er den siste versjonen av steutes trådløse nettverk-løsning "nexy", som forhandles av Elteco AS, som tilrettelegger for overføring av sensordata til tingenes internett (IoT) eller andre overordnede IT-systemer.

like sensorer og elektromekaniske brytere, men også aktuatorer og kommandoenheter, kan integreres i denne trådløst nettverk-løsningen. Alle overfører og mottar via sWave.NET® trådløse standard utviklet av steute for nettopp dette. Adgangspunkter henter data fra de trådløse sensorene og aktuatorene og videresender dem til en sensorbro som fungerer som tjenesteleder og som skal sende dataene til overordnede firma-IT-plattformer. Resultatet er uavbrutt kommunikasjon fra verkstedgulvet opp til ledelsen i kundens IT-system. Et topp moderne dashboard gir en klar visualisering av statusen til alle terminalenheter integrert i nettverket.

En egenskap ved nexy-programvaren er at den er lett å skreddersy. Passende løsninger er alt tilgjengelige for ulike anvendelser, for eksempel eKanban- eller AGV-sortimentene. En annen nøkkelfunksjon er at denne nettverksløsningen er åpen: steute har sitt eget store sortiment av trådløst nettverk-kompatible sensorer, men må man integrere andre sensortyper som steute ikke leverer, kan disse sensorene utstyres med en sWave.NET®-modul og brukes i nettverket. Dermed økes mulighetene for å bruke og utvide det trådløse nettverket vesentlig.

I de seneste versjonene kan alle tilkoblede sWave.NET®-felttjenester motta fjernstyrte maskinvareoppdateringer. Oppdateringer sendes til sensorbroen og distribueres derfra gjennom det lokale nettverket. Slik kjøres alle terminalenheter alltid på den siste programvaren med minimalt arbeid. I tillegg kan brukerne automatisk lagre den nåværende konfigurasjonen til sensorbroen og slik hele parametriseringen til det trådløse nettverket på en FTP-disk. I denne seneste programvareversjonen kommuniserer også sensorbroen med brukerens SAP-system via en SAP-koblingsenhet.

nexy digitaliserer, integrerer og automatiserer produksjonsprosessen. For brukerne betyr dette rask, enkel og kundetilpasset gjennomføring av IT-prosjekter.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...