Amnytt 07 2020 crop

Løser kundens behov

Skal det utvikles gode produksjonsløsninger må sluttkunde og leverandøren av produksjonsløsning i samarbeid finne frem til de gode løsningene. Kunden kjenner sitt behov best og leverandøren har kompetanse på teknologien og løsninger. Selskaper som evner å få til godt samarbeid og kombinere styrken til begge parter vil med stor sannsynlighet kunne utvikle produksjonseffektive løsninger.

- Vi skal være trygge på at løsningene vi leverer er gode og løser kundens behov, sa Svein Håhjem og Endre Næss til AMNYTT da vi besøket Canpro`s lokaler utenfor Bergen. Håhjem er gründer av bedriften og Næss tiltrådte som daglig leder januar 2019. For å nå målet om å kunne levere riktige, innovative og fremtidsrettede løsninger, må vi tett på kundene våre for å sikre felles forståelse av utfordringer og forventninger, sier Næss. Når alt kommer til alt er det redusert enhetskost som teller. For små og mellomstore bedrifter utfører hjelper Canpro gjerne til med lønnsomhetsanalyse før investeringsbeslutningen tas. Kundeforholdet er ikke over den dagen vi har installert løsningen vår. Vårt mål er at det skal være et langvarig samarbeid med stor tillit begge veier. Enkelte kunder har ønsket å inngå opp til ti års serviceavtale.

- Hos en kunde har vi i tillegg til serviceavtale gitt tre års teknisk garanti, forteller Håhjem. Det krever trygghet på at løsningene er riktige, når det inngås så langvarige avtaler.

Klikk her for å lese hele artikkelen her.

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...