Kølner PR-43-G_2 inch_crop

Det finnes In-Line refraktometer for mange bransjer

Leverandør av K-Patents Refraktometer

Leif Kølner Ingeniørfirma har siden 2016 vært leverandør i Norge av K-Patents Refraktometer. K-Patents har i over 30 år produsert instrumenter for væskeanalyse, og har et bredt utvalg av digitale prosessrefraktometer.

Det finnes In-Line refraktometer fra K-Patents for mange bransjer: Kjemikalie, Olje/Gass, Raffinerier, Papirindustri, Næringsmiddel, og Farmasøytisk industri. Instrumentet er en type spektrometer der det måles refraksjonsvinkelen for lys som blir sendt gjennom det aktuelle stoffet, og så regnes ut brytingsindeksen.

  Viktige egenskaper:

  • Refraktometer måler konsentrasjon fra område 0-100 Brix eller % by weight.
  • Nøyaktighet: 0,1 Brix eller % by weight
  • Max temp: 150°c
  • Max trykk: 40 bar
  • Safir vindu
  • Montering: Flens, Clamp, Flush, Gjenger, Sanitær 3A
  • Materialer: AISI 316L, Teflon, Kynar, eller spesielle ved behov
  • Ingen kalibreringsdrift
  • Vedlikeholdsfri

Om

Leif Kølner Ingeniørfirma har siden1968 vært en solid leverandør av feltinstrumentering for industrielle applikasjoner. Vi leverer et bredt spekter av instrumentering til bl.a. skipsverft, prosessindustri, produksjonsfabrikker, offshore og olje-/gassinstallasjoner. Ved siden av å levere noen av de beste produktene på markedet, er vårt mål å være forpliktende overfor våre kunder, raske leveranser, fleksibel service og tett oppfølging.

 Ytterligere informasjon, se; http://www.lki.no/

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.